Nový disk

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
fifty
Nováček
Nováček

Nový disk

Příspěvek od fifty »

cao lidi kozupil jsem si novej HDD Seagate 250GB Ultra ATA a nejak mi nejde mam desku K8T800Pro Neo-f vr.2 kdyz jsem zapojil disk a pustil wokna nabehlo mi ze to naslo diskovou jednotku ale v tento pocicat nic skousim priradit pismeno ale nic jde jen inicializovat a kdyz to dam tak nic a disk mi ukazuje porad nejakou jinou velikost jedno 500GB jednou 1500GB co stim poradte pls :( :(

//Mr Dirk - upraven nadpis. :roll:
Hoonzooid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hoonzooid »

Máš ho naformátovanej??
BTW se píše nový disk a ne noví disk :lol:
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nový disk

Příspěvek od Mr. Dirk »

fifty píše:a disk mi ukazuje porad nejakou jinou velikost jedno 500GB jednou 1500GB co stim poradte pls :( :(
Hmm, to by nebyl špatný disk 1.5TB. :) Nahoď instalační CD Widlí a na HDD vytvoř oddíl, potom restartni a naformátuj ve Widlích.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“