zados o radu dekuji jedno usb na dvou pc
- ackalda
- Nováček

zados o radu dekuji jedno usb na dvou pc
dobry den sem tu poprve a mam dotaz potreboval bych vedet jestlije moozne mit pripojeny jedno usb zarizeni zaroven na dvou pc priklad usb mis na dvou pc zaroven jde mi o pripojeni usb midi controleru na dve pc dik za kazdou radu ackalda
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno urcite bys musel met nejakou rozdvojku,ale jeste sem zadnou takovou nevidel
ale softwarove by to fungovat melo,pokud bys nepouustel informace z obou pc naraz
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- myshob
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
muzes koupit tohle: http://www.alza.cz/dataswitch-2:1-usb-m ... d42168.htm ale musis ty PC manualne prepinat
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
- ackalda
- Nováček

- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ne, pripojit jedno zarizeni k dvema PC naraz nejde. I kdybys udelal kabelovou rozdvojku, tak z principu fungovani USB to neni mozne. Reseni je bud koupit manualni prepinac jak psal myshob, nebo to resit nejak softwarove (tzn. pripojit midi k jednomu compu a po siti posilat data do druheho).
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ale muzes zkusit dat rozdvojku do jednoho, do jednoho usb zapojit to zarizeni a do druheho usb kabel A-A (na obouch koncich stejnej konektor). pak zapnout nejdriv pocitac bez rozdvojky kam vede kabel a-a. podle me by to melo jit, takhle jsem provozoval lpt tiskarnu. a jela v pohode, pak jsem odstipnutim jednoho dratu nemusel zapinat pc v pravidelnym poradi.