C:\$Extend\$UsnJrnl:$J:$DATA

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
trex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

C:\$Extend\$UsnJrnl:$J:$DATA

Příspěvek od trex »

Ahoj,

da se nejak defragmentovat tento systemovy soubor. Podla OO defrag mam nanem 350 fragmentu.
Skusal som v OO Defrag offline defragmentaciu, ale nic se nestane. Komp se restartne a normalne nabootuje a nijake okno alebo upozorneni ze by nejaka offline defragmentace prebehla.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: C:\$Extend\$UsnJrnl:$J:$DATA

Příspěvek od Shit »

trex píše:Skusal som v OO Defrag offline defragmentaciu, ale nic se nestane. Komp se restartne a normalne nabootuje a nijake okno alebo upozorneni ze by nejaka offline defragmentace prebehla.
Zkus novější (jinou) verzi -> může se jednat o softwarový konflikt s rezidentem AV, FW, virtualní mechanikou a pod... (Já osobně doporučuji spíše PerfectDisk než OODefrag).
trex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trex »

Ta nefunkcnost offline defragmentace byla spusobena tym, ze ked sem prerozdeloval systemovu particiu, tak se mi poskodil win. Skratka kdyz sem dal restart tak se nekdy korektne neodhlasil a nerestartel a neslo nic pridat do reg. klicu run, runonce, ..., neslo nic pridat po spusteni. Tak sem pomali celych 24hod instaloval win, aby sem ho mnel scasti v take podobe jak predtym.

Skusil sem i ten PerfectDisk, ale oo defrag se mi zda lepsi v hodne ohledech. v perfect disku mi chybala defragmentace podle accessu a auto defragmentace, byla tam moznost iba planovane defragmentace. Ale tezko porovnavat tyto dva vyspele defrag. nastroje. Je to asi dost o zvyku a sympatiach k jednotlivym programom a hlavne kazdy potrebuje trochu odlisne funkce. Nekdo napr. muze v OO defrag postradat to, co ma prave PerfectDisk.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

trex píše:..Skusil sem i ten PerfectDisk, ale oo defrag se mi zda lepsi v hodne ohledech. v perfect disku mi chybala defragmentace podle accessu a auto defragmentace, byla tam moznost iba planovane defragmentace. Ale tezko porovnavat tyto dva vyspele defrag. nastroje. Je to asi dost o zvyku a sympatiach k jednotlivym programom a hlavne kazdy potrebuje trochu odlisne funkce. Nekdo napr. muze v OO defrag postradat to, co ma prave PerfectDisk..
To je pravda, ale..... -> Jelikož OO-Defrag už mně "nakopnul" více widlí, tak má u mně OO-Defrag "zákaz vjezdu" - ale souhlasím s tím, že každý má jiné svoje zkušenosti a někomu OO-Defrag může maximálně vyhovat.... :oops:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“