oprava repro v Ostravě

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Lukino
Nováček
Nováček

oprava repro v Ostravě

Příspěvek od Lukino »

Ahoj kluci. Mám po bráchovi CamBridge Soundwork 2.1. Stály prý relativně dost. Hrály dobře, ale něco se v nich pokadilo. Zkoušel jsem najít nějaký servis v Ostravě, ale všude píšou o opravách notebooků, tiskáren, monitorů...nemáte někdo tip? Dík moc. Luk
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Re: oprava repro v Ostravě

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Lukino píše:Ahoj kluci. Mám po bráchovi CamBridge Soundwork 2.1. Stály prý relativně dost. Hrály dobře, ale něco se v nich pokadilo. Zkoušel jsem najít nějaký servis v Ostravě, ale všude píšou o opravách notebooků, tiskáren, monitorů...nemáte někdo tip? Dík moc. Luk
Jeden chlápek má opravnu ve Špalíčku v Ostravě-Hrabůvce (mezi zastávkami Hrabůvka kostel a Hrabůvka poliklinika).Opravna a radiomateriál.Spravuje kde co...mobily,televize,hi-fi,dálkáče...
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Obavam se, ze oprava bude drazsi nez nove... Tyto veci se neopravuji, je to brano jako spotrebka.
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Lamicz píše:Obavam se, ze oprava bude drazsi nez nove... Tyto veci se neopravuji, je to brano jako spotrebka.
Tak to bych netvrdil
luikas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od luikas »

oni to opravi, ale ja bych to rozebral a kdyby to neslo spravit vyhodil. si vem ze si servisak rekne 500 na hodku, bude se v tom stourat 2,5h, 10Kč da za material a mas to za 1260korun, ani nevis za co...
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“