Azureus - zalohovani

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Azureus - zalohovani

Příspěvek od Jan Machalík »

cuss, dneska nutne musim preinstalovat system ale stahuju pres Azureus a uz mam stahlych 50% takze se mi nechce to pak stahovat znova.Jde to nejak zalohovat ?bude stacit kdyz zalohuju celou slozku Azureus v program files a slozku Azureus Downloads z dokumentu ?

Predem diky
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nevím jak azureus ale s utorrentem to jde dobře. stačí znovu otevřít .torrent soubor a nechat ho stahovat tam kam jsi stahoval předtím, ono si to očmuchá existující data, spustí check, a naváže.
ignorelist: kremrole a dezoláti
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Re: Azureus - zalohovani

Příspěvek od jessie.james »

Jan Machalík píše:bude stacit kdyz zalohuju celou slozku Azureus v program files a slozku Azureus Downloads z dokumentu ?
Bude to stacit. Odzkouseno a opravdu bez problemu.
there´s no beast without cruelty (F. Nietzsche)
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

diky kluci :)
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tak to nejak nejde, co s tim?? :sad:
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Jan Machalík píše:tak to nejak nejde, co s tim?? :sad:
A co vsechno sis zazalohoval? Slozku z program files a pak z Documents&Settings ....? Stahujes to do te stejne slozky, jako jsi to uz stahoval? At to ma na co navazat.
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jessie.james píše:
Jan Machalík píše:tak to nejak nejde, co s tim?? :sad:
A co vsechno sis zazalohoval? Slozku z program files a pak z Documents&Settings ....? Stahujes to do te stejne slozky, jako jsi to uz stahoval? At to ma na co navazat.
JJ, slozku Azureus z Program files jsem si zalohoval, pak jsem to tam hodil nazpatek, a slozku Azureus Download z dokumentu, oboji jsem dal na svoje misto,spustil azureus a je to prazdny :(
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Jan Machalík píše:a slozku Azureus Download z dokumentu
Ne z Dokumentu, ale z Documents&Settings - "tve jmeno" - Data Aplikaci - slozka Azureus. Kdyz ted teda spustis torrent a das stahovat do puvodni slozky, tak se to nestahuje nebo to hodi nejakou chybu?
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

jessie.james píše:
Jan Machalík píše:a slozku Azureus Download z dokumentu
Ne z Dokumentu, ale z Documents&Settings - "tve jmeno" - Data Aplikaci - slozka Azureus. Kdyz ted teda spustis torrent a das stahovat do puvodni slozky, tak se to nestahuje nebo to hodi nejakou chybu?
Nestahuje se to, myslel jsem ze staci zalohovat tu slozku do ktere se to stahuje, tak jsem to hezky pos**
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

jj taky jsem nad tim faral, protoze kdyz mate nasdilene poradne GIGA, tak ratio tolik nekolisa. musis zalohovat slozku azureus z data aplikaci...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Jan Machalík píše:Nestahuje se to, myslel jsem ze staci zalohovat tu slozku do ktere se to stahuje, tak jsem to hezky pos**
Ja mam takovy pocit, ze v te slozce v D&C je nastaveni azureusu, ale na stahovani by to nemelo mit vliv. Muzes zkusit stahnout uTorrent a Torrent spustit v nem. Stahovani nasmeruj samozrejme do puvodni slozky a melo by se to chytit.
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

myom píše:jj taky jsem nad tim faral, protoze kdyz mate nasdilene poradne GIGA, tak ratio tolik nekolisa. musis zalohovat slozku azureus z data aplikaci...
no to neni dobry, pac wokna uz mam preinstalovany, takze jsem to nejspis podelal a musim stahovat od znovu ? :(
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Sak normalne deletni stary torrent( z job listu) a otvor ho znova a daj stahovat do rovnakej zlozky .. Kde je problem ? Toto musi fungovat :roll:
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Jan Machalík píše:no to neni dobry, pac wokna uz mam preinstalovany, takze jsem to nejspis podelal a musim stahovat od znovu ? :(
no myslim, ze ne. musis ten nedostahovany soubor nakopirovat do stejne cesty jako predtim (proste do stejne slozky a adredsare) a jak najde, ze tam uz je soubor se stejnym nazvem, tak by ho mel odzkouset kolik je stahleho a dostahovat ho. jenom nevim, jestli tim reinstalem neztratil informace o tom souboru... musis zkusit.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

huh tak ted jsem si oddychl, nasel jsem ten torrent soubor, otevrel a slape to :) diky kluci
Twister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Twister »

mam takovy problem s torrent aplikacema at je to azureus nebo utorrent ci dalsi. dam neco sosat a po nejake dobe se vytizi procak na 100%. tak to odstrelim, za chvili se vytizi napr winamp. a pak dalsi a dalsi aplikace. az nakonec to musim resnout.
kdyz nepustim azureus tak je vse vpoho.
na jinem pc s tema samyma win taky vpoho

cim to muze byt?

p.s. reinstal win proveden a bezezmeny
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

http://www.azureuswiki.com/index.php/Main_Page
riesi sa to tam vo FAQ a aj na inych miestach..
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

http://www.azureuswiki.com/index.php/Main_Page
riesi sa to tam vo FAQ a aj na inych miestach..
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“