Zdravim všechny!
Mám ADSL modem/router Zyxel Prestige 660R-53C a nemůžu se přes zadání gateway v internetovém prohlížeči dostat do jeho nastavení. Provider tam má heslo a nedá mi ho, já bych tam přitom potřeboval namapovat porty.
Existuje nějaký jiný způsob, jak se dostat do nastavení, například resetem routeru? Nepodělá se mi pak celé internetové připojení? Půjde pak vše bez problémů?
reset routeru Zyxel Prestige 660R-63C
Moderátor: Don
- Voky
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondrej1
- Začátečník

-
Reset routeru do továrního nastavení zruší i důležité informace ohledně připojení, čili s vysokou pravděpodobností se modem pak nepřipojí. Chce to někde získat parametry připojení (jméno, heslo, PPPoA vs. PPPoE a další)
Co to je proboha za providera, který se takto chová? (Abychom ostatní byli varováni.)

Co to je proboha za providera, který se takto chová? (Abychom ostatní byli varováni.)
- Voky
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Ondrej1
- Začátečník

-
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ondrej1 co ho strasis
Resetem routeru muzes vyresit jedine to, ze bys mel problemy s pripojenim, padal ti net.. Po restartu routeru se problemy vetsinou vyresi, veskere nastaveni tam samozrejme zustava!
Vymazat udaje o pripojeni muzes jedine prave v nastaveni routru.
S tim heslem.. To je nejaky divny. Ty sis nechal net pripojit primo od nich? Protoze jinak by ti mel prijit router zabalenej v zalepene krabici, proste funglovka a to nastaveni si pak udelas podle jejich navodu, ktery by ti mel prijit i s nim..
Treba je neco v podminkach ve smouve, tak tam mrkni.
Jeste dalsi duvod proc by tam melo byt heslo providera je ten ,ze bys mel router jen pronajatej..
Jestli sis za nej zapaltil, to heslo tam teda opdle me nema co delat.
//edit
aaaaaaa ted jsem precet tvuj dlasi prispevek.
Tak jestli je to firemni, tak to potom jo no
Resetem routeru muzes vyresit jedine to, ze bys mel problemy s pripojenim, padal ti net.. Po restartu routeru se problemy vetsinou vyresi, veskere nastaveni tam samozrejme zustava!
Vymazat udaje o pripojeni muzes jedine prave v nastaveni routru.
S tim heslem.. To je nejaky divny. Ty sis nechal net pripojit primo od nich? Protoze jinak by ti mel prijit router zabalenej v zalepene krabici, proste funglovka a to nastaveni si pak udelas podle jejich navodu, ktery by ti mel prijit i s nim..
Treba je neco v podminkach ve smouve, tak tam mrkni.
Jeste dalsi duvod proc by tam melo byt heslo providera je ten ,ze bys mel router jen pronajatej..
Jestli sis za nej zapaltil, to heslo tam teda opdle me nema co delat.
//edit
aaaaaaa ted jsem precet tvuj dlasi prispevek.
Tak jestli je to firemni, tak to potom jo no
Naposledy upravil(a) Palec123 dne úte 13. bře 2007, 08:39, celkem upraveno 1 x.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: