SCSI a RAID Alcohol120%
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- xdjlukas
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
SCSI a RAID Alcohol120%
Zdravim
Mam problem, pri nainstalování programu alcohol120% se pocitac sám restartoval, spíše resetovat a po nabehnuti opet do systemu, tak chteji widle instalovat ovladac SCSI a RAID ........ po kliknuti na next a po-té na pokračovat se počítač opět resetoval sám. a opet po nabehnuti widlí se proces opakuje. nevite jak to odstranit? děkuji moc
Mam problem, pri nainstalování programu alcohol120% se pocitac sám restartoval, spíše resetovat a po nabehnuti opet do systemu, tak chteji widle instalovat ovladac SCSI a RAID ........ po kliknuti na next a po-té na pokračovat se počítač opět resetoval sám. a opet po nabehnuti widlí se proces opakuje. nevite jak to odstranit? děkuji moc
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Re: SCSI a RAID Alcohol120%
A máš něco v raidu?xdjlukas píše:...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- xdjlukas
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mr. Dirk píše:A máš něco v raidu?xdjlukas píše:...
Mám pouze SATA2, ale pred instalaci alcohol120% bylo vse v pohode. Chtel jsem nainstalovat virtualni mechaniku, nic vic. Nesel nainstalovat ani Daemon, slo to pouze az pres NERO Image drive.
Piste kdyztak na icq 344370017 kdyz teda budu online. dík
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Na ICQ řešit tyto problémy tak mě je*ne.xdjlukas píše: Mám pouze SATA2, ale pred instalaci alcohol120% bylo vse v pohode. Chtel jsem nainstalovat virtualni mechaniku, nic vic. Nesel nainstalovat ani Daemon, slo to pouze az pres NERO Image drive.
Piste kdyztak na icq 344370017 kdyz teda budu online. dík
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- xdjlukas
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem, furt to samý. Stále ta samá chybaMr. Dirk píše:Na ICQ řešit tyto problémy tak mě je*ne.xdjlukas píše: Mám pouze SATA2, ale pred instalaci alcohol120% bylo vse v pohode. Chtel jsem nainstalovat virtualni mechaniku, nic vic. Nesel nainstalovat ani Daemon, slo to pouze az pres NERO Image drive.
Piste kdyztak na icq 344370017 kdyz teda budu online. díkZkus reinstal Alkoholu.
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Hmm, tak to už nevím.xdjlukas píše:Zkoušel jsem, furt to samý. Stále ta samá chyba
//Leda se na Alcohol vy***t.
- Shit
- Odborník PCT

Spíš to vidím na konflikt s nějakým rezidentem => co Ti běží jako rezident?xdjlukas píše:Zdravim
- xdjlukas
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Surgical
- Začátečník

-
- rochne
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To me delalo ve vistach, ale tam to slo primo do BlueDeath ... Musel sem reinstalovat celej system ...xdjlukas píše:Zdravim
- xdjlukas
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokousel jsem se nainstalit verzi 1.4.3.518, ale myslim ze je to uplne jedno, delalo to i pri instalaci jine verze. Daemon nedelal nic, ten se radeji ani nespustil. Avsak nainstaluji Nero Image Drive, a hoplá, uz je vse v poradku, ale tabulka která vyskakuje ze system nasel novy hardware je neznicitelna. Uz jenom na kliknuti tlacitka dalsi se widle pokouseji hledat ovladace a pak bum .........bluescreen. restart.Surgical píše:Jakou verzi Alcoholu se pokousis nainstalit?
- xdjlukas
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Rad bych preinstaloval cely system, avsak jednine co my prodejce pocitace nechal jsou drivery na grafiku, zakladovku, zvukovku a TV tuner na pevnem disku. Pak mi nechal na disku zalohovanou slozku i486 ve ktere je system windows, avsak nevim jak mam slozku vypalit, abych, kdyz mam pocitac kompletne zformatovanej, mohl nainstalit znovu celej system. Bylo mi receno ze windows jsou licencovane,coz jsem si overil jeste pred tim nez se mi stalo tohle, ale myslim si, ze i kdyz by se mi podarilo to bootovaci CD vytvorit, tak stejne budu potrebovat licencni cislo. Nevim cim se jako ti prodejci pojistuji, ze lidem hodi instalaci widlí na disk a mysli, ze je vse ok. jinak diky za radyrochne píše:To me delalo ve vistach, ale tam to slo primo do BlueDeath ... Musel sem reinstalovat celej system ...xdjlukas píše:Zdravim
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkus, odinstalovat Alkohol podle tohoto a potom naisntalovat jinou verzi. Předpokládám, že všechny ostatní ovladače máš v pořádku.
Jestli ti u PC nenechal štítek s číselm tak legální nejsou. Windows můžeš nainstalovat z jakýhokoliv CD (třeba i pálený, jn nesmí být upravený), důležítý je to číslo.xdjlukas píše:Bylo mi receno ze windows jsou licencovane,coz jsem si overil jeste pred tim nez se mi stalo tohle, ale myslim si, ze i kdyz by se mi podarilo to bootovaci CD vytvorit, tak stejne budu potrebovat licencni cislo. Nevim cim se jako ti prodejci pojistuji, ze lidem hodi instalaci widlí na disk a mysli, ze je vse ok. jinak diky za rady
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- byp[NiNR]
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No ja teda nechci rypat ale pokud vím tak k legalním Winum i OEM dostaneš CDčko s holografickym potiskem (pěkným:)), ale je pravda že někde na kompu (většinou na jednom z boků dole) by měl být nalepen štítek s CDkeyem. Pokud máš aspoň key tak se to dá naistalovat z jineho CD té verze kterou máš koupenou.-HoNY- píše:....Jestli ti u PC nenechal štítek s číselm tak legální nejsou. Windows můžeš nainstalovat z jakýhokoliv CD (třeba i pálený, jn nesmí být upravený), důležítý je to číslo...
-=:: bYp.[NiNR] ::=-
nějaká i5ka + SSDčko:)
nějaká i5ka + SSDčko:)