Caute, mam velky problem s prohlizecema internetu. Pouzivam Operu, ale problem se me projevuje take u ostatnich prohlizecu (IE 7 a FF 2).
Problem se tyka tooltipu, ktere se maji zobrazovat u mysi po najeti napriklad na obrazek nebo text na nekterych internetovych strankach. U me se proste nezobrazuji a take nektere prvky na nekterych strankach u me nefunguji, ackoliv kdekoliv jinde je vse bezproblemu. Nepomohl ani kompletni format a reinstall celeho systemu.
Napriklad na techto strankach se mi tooltipy po najeti na obrazek pred jednotlivymi polozkami vubec nezobrazuji.
Na teto strance me tooltipy sice funguji, ale nefunguje mi posouvani se na dalsi stranku (take na posledni, predchozi a prvni - next, last,...). Dale me zde nefunguje talent calculator, po kliknuti na jakekoliv okynko se zadny bod neprida a po stisku praveho se jen objevi nabidka moznosti (zpet, vpred, tisk, kopirovat,...) misto toho, aby se pridane body daly odebirat (ja je sice nemohu pridat, ale pokud otevru odkaz s jiz naklikanyma bodama, tak je neodeberu).
Nekdy se mi na jinych strankach tooltip sice objevi, ale vubec ne u mysi, ale uplne navrchu stranky, takze je-li odkaz, u ktereho ma byt tooltip, umisteny nahore stranky, tak tooltip vidim, jsem-li ale nekde uprostred stranky, tak jej nevidim protoze se vykresluje nahore coz je mimo momentalne zobrazenou cast stranky.
Nesetkal se nekdo s timto velice zajimavym problemem? Vubec me nenapada jak by se dal vyresit a nikdo koho jsem se ptal mi nebyl schopny poradit, uz jsem z toho zoufaly, protoze je to absolutne nepouzitelny. Prosim, pokud nekdo vite nebo nekoho napada neco, jak by se to dalo vyresit, tak me to sem napiste, budu vam moc vdecny.
Dekuji.
Problem s prohlizecema internetu
- michpo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Problem s prohlizecema internetu
Základní deska: ASUS P8Z68-V PRO | Procesor: Intel Core i7-2600K | Chladič: Noctua NH-D14 | RAM: GEIL 16GB DDR3 1333MHz CL9 | Grafická karta: Gainward GeForce GTX780 Phantom GLH | Zvuková karta: Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional | Case: Cooler Master Cosmos 1000 | Zdroj: Cooler Master Silent Pro Gold Active 1000W | Monitor LCD: 24" DELL U2412M | Sluchátka: Sennheiser HD 555
- zombux
- Odborník PCT

- michpo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Javascripty mam ve vsech prohlizecich povolene a i me to ukazuje ze jsou aktivni. Co se Javy tyce, mam nainstalovanou verzi 1.6 od Sunu (nejnovejsi) a ani reinstalace teto javy nepomohla 
Zadny blokovaci soft nemam.
Opravdu nikdo nevi cim to muze byt?
Zadny blokovaci soft nemam.
Opravdu nikdo nevi cim to muze byt?
Základní deska: ASUS P8Z68-V PRO | Procesor: Intel Core i7-2600K | Chladič: Noctua NH-D14 | RAM: GEIL 16GB DDR3 1333MHz CL9 | Grafická karta: Gainward GeForce GTX780 Phantom GLH | Zvuková karta: Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional | Case: Cooler Master Cosmos 1000 | Zdroj: Cooler Master Silent Pro Gold Active 1000W | Monitor LCD: 24" DELL U2412M | Sluchátka: Sennheiser HD 555
- michpo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Prosim pomozte mi nekdo vyresit tento blbej problem.
Dekuji.
Dekuji.