Koupil jsem novou desku MSI KT4VL a nejde mi vubec pustit pocitac, kdyz je grafika zastrcena v AGP slotu. Kdyz ji trochu vytahnu, pocitac se SAM spusti. Myslim, ze je to spatna detekce rychlosti karty (4x,8x), ale nevim co s tim. Nasel jsem na netu system prelepovani pinu, aby se karta detekovala spravne, ale ani to mi nefunguje. Karta je jistojiste v poradku, deska taky. Jsem zoufalej.
MSI KT4vl + GeForce2 MX400 - nefunguje
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Bobesch
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
MSI KT4vl + GeForce2 MX400 - nefunguje
Koupil jsem novou desku MSI KT4VL a nejde mi vubec pustit pocitac, kdyz je grafika zastrcena v AGP slotu. Kdyz ji trochu vytahnu, pocitac se SAM spusti. Myslim, ze je to spatna detekce rychlosti karty (4x,8x), ale nevim co s tim. Nasel jsem na netu system prelepovani pinu, aby se karta detekovala spravne, ale ani to mi nefunguje. Karta je jistojiste v poradku, deska taky. Jsem zoufalej.
- Bobesch
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
VYŘEŠENO!
Tak panove, zahadu jsem vyresil. Moje graficka karta je od firmy INNO3D a ta dela karty na desce o 15 setin milimetru tenci nez vsichni ostatni, coz staci na to, aby se kontakty dostatecne neprimackly. Tim je zpusobeno absolutni nefungovani grafiky. Strcil jsem grafiku do desky Biostar a najela na poprvy. Bohuzel na deskach MSI je to o moc horsi, AGP port je "vytahanejsi" uz z vyroby. Smula.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Bobesch
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
:-)
No opravdu je to tak. Ja tomu taky nevjeril. Jinak moje MB je UPLNE NOVA, takze vybjehanej port nehrozi. Dalsi vjec je ta, ze kdyz tam tu kartu zasunes, tak se muzes v agp portu kouknout jak jsou ty jednotlivy packy vyhnuty. S moji grafarnou to stalo za prd, s jakoukoliv jinou v pohode. Pak mi to kamos rikal, ze zazil 20 reklamaci denne kvuli kartam INNO. Tak jsem vzal "posuvné meritko" a proste je to o O,15mm tenci. Svjete div se, je to tak.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak to fakt čučim... no jak je videt tak dneska uz je mozny fakt vsechno
Jak to budes resit?? reklamace?? To by mohl bejt problem kdyz karta v jiny desce v pohode bezi. no ale pokud je jak deska tak grafika od jednoho prodejce tak by to melo byt o.k. Divim se, ze ti vubec neco takovyho prodali
Jak to budes resit?? reklamace?? To by mohl bejt problem kdyz karta v jiny desce v pohode bezi. no ale pokud je jak deska tak grafika od jednoho prodejce tak by to melo byt o.k. Divim se, ze ti vubec neco takovyho prodali
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Bobesch
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
:-)
Nerikali nic. Grafiku mam dyl, akorat MB jsem koupil novej. Udajne to na webu NVIDIE pisou v naky dizkuzi, ze to na par boardech nemaka. Zatim jsem to vyresil tim, ze jsem si od kamose pujcil taky GeForce2 MX400, akorat s 32mb pameti a bez tv-outu. Je od firmy Manli a je OK. Jak jsem ji tam soupnul, tak maka, protoze je pravje o tech 0,15mm sirsi. Amen 
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: