Ako vidim zasa kazdy hovori priplat, priplat, priplat, ak sa nahodou nemylim tak zakladatel tohto threadu chcel poradit z vyberom monitoru do 5500Kc, alebo nie?
Z vlastnych skusenosti Ti mozem v danej cenovej kategorii odporucit Samsung 940BW, skvely obraz, vyborny na hry, perfektna polohovatelnost no proste parada, valim na nom denne CS:S a nemozem sa nato vynadivat, proste parada.
Ak nie tento Widescreen tak potom by som kukol na toto: http://www.alza.cz/lcd-panel-samsung-920n-19-d65783.htm
Inak ani ten tebou vybrany ASUS Widescreen nieje zly, ale aj tak by som znovu siel do toho 940BW(v baleni ma DVI kabel aj Analog DSUB), caff
Naposledy upravil(a) Streethawk dne pon 12. bře 2007, 11:17, celkem upraveno 2 x.
aha magor, pokud nejsi schopen pochopit, ze pro nekoho neni snadne nasetrit 2.5k, tak radsi neprispivej... kazdy ma jiny pozadavky a moznosti, tak se s tim smir
presně tak chtěl jsem poradit s vyběrem 19" LCD do 5500KČ a mě se zdá že je lepší širokoůhlej na hry. a ten LCD Samsung 920N má přece dobu odezvy 8ms. a jakej je rozdil mezi D-SUB a DVI ve hrach?
Cujo píše:bystryi > na tvem miste vezmu normalni pomer stran, 19" wide moc dobra volba neni, wide se vyplati od 20" nahoru, ale je to na tobe
To je tiez dost diskutabilneee, nakolko zalezi od toho ktoreho cloveka, ja osobne mam 19" Wide a som velmi spokojny, bohato staci a nakoniec 20" za tie prachy nezozenies
bystryi píše:tak dobře koupim na vaše mínění 19" nowide
kdo s tim souhlasí?
Zalezi od Teba naco ho chces, hadam fakt nekupis to co Ti tu niekto teraz napise, chces usmernit, to sme uz urobili, tak si teraz vyber sam, noWide je klasika, tym by si nic nepokazil, ale i WIDE ma svoje vyhody, take hranie Counter Striku je uplna balada, krasny velky sirokouhly obraz, u Wide vidim jedine jednu "nevyhodu" nie vsetky hry podporuju WIDE rozlisenia, co znamena ze hra je zobrazena v klasickom 1024x768 alebo 1280x800 a tak, v tom prvom pripade sa to moze zdat mierne roztiahnute kedze nesedi pomer stran, ale po par dnoch si to ani nevsimnes, mam 19" WIDE Samsung 940BW asi 4mesiace a som nadmieru spokojny a to robim na nom vsetko, nielen hranie
A navyse ta cena je velmi priazniva, Cafff, rozhodnutie je na Tebe