Zkusenosti:
edit Wilik - upraveno
Moderátor: Eddward

měl jsem uplně stejný problém, 220 MHz ještě šlo, 221 už ne, měl jsem tam Opterona 144 tak mě to mrzelo, nakonec jsem to dal pryč a měl jsem DFi Infinity, to bylo jiný kafe (aspoň co se týče taktování).amd.21 píše:hodne spatnou,kamos ji mel a neslo tam nastavit vyssi fsb nez 220mhz,pri prekroceni pouze o 1 mhz deska sice normalne necetla ale nesvitil monitor(proste to neslo-pomohl pouze restart biosu) takze si ji nechal vymenit za asus a8n-sli se a muzu vrele doporucit.fsb na 250mhz a vic neda procak jinak by to urcite slo...takze radeji kup tu asusu nez tadyten shit

Zkus tohle:James S píše:... kolem fsb 220 deska nenabootuje a při fsb 215 deska nabootuje a jede, jenže se nemůžu dostat do BIOSu!!!!

Pokud jsem to dobre pochopil tak mas problem ale s MSI K8N Neo4 F a my se tu bavime o MSI K8N SLI-F /-FI!?Mtex píše:hmm..ja mam s touto doskou vcelku problemy ... nevim ci to je nekompatibila alebo co ... ale co cakat od MSI
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=240
btw: doska by aj taktovat sla... 10x250 nema problem, ale...

infiniti píše: Pokud jsem to dobre pochopil tak mas problem ale s MSI K8N Neo4 F a my se tu bavime o MSI K8N SLI-F /-FI!?

Myslis mna? To neviem ako SLI verzia..ale co ju mal kamarat co som skusal tak som sa cez 230Mhz nedostal..ale on mal winchesterBF Richo píše:noo.......to sa mi paci ..tych FSB na 250........... a s takym procakom....aku ma teplotu... ??? ... ta 3200+ venice.. bo ja mam 3500+ Venice... takze moja by mala ist tez dost obdobne ne????