Prestala mi fungovat deska ASRock K7NF2 ???

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
logging
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Prestala mi fungovat deska ASRock K7NF2 ???

Příspěvek od logging »

Ahoj prosim poradteee !!! Mam nove desku ASRock K7NF2 osazenou procesorem AMD AThlon XP 1700+, pamet 512mb 333Mhz, graficka karta v AGP GeForce FX5200 128mb, HDD MAxtorn Diamond 10 200GB a DVD Mechanika, zdroj EC 300x1 300w.
POcitac mi fungoval rano v poradku, ale kdyz jsem prisel ze skoly tak jsem jej pustil a vse se rozjelo..kontrolka power svidila, hdd se rozhrcel, vsechny vetraky, ale monitor byl porad v rezimu NEAKTIVITY a nic se nedlo. Stale cerno a cerno. Netusite, kde by mohla byt chyba? Desku jsem mel nastavenou FBS presne na tento procesor..zadne takty. Prosim poradte !!! :(
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

no, a jak to je na klavesnici? Sviti na ni vsechny diody? Pokud ano tak je nekde chyba.. Zkus reset cmos a pokud to nepomuze tak zacit menit a zkouset komponenty (me treba s vadnym modemem (chtel sem ho otestovat jak si rozumi s XPckama :lol: ) vubec nenajel PC a vsechny LEDky na klavesnici svitili, ostatni diody taky)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
logging
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od logging »

klavesnice nesviti..dokonce jsem tedka zjistil ze kdyz vypojim dratek pro tlacitko power a zapnu zdroj tak se mi pusti pocitac a to tam nemusim mit vlozeny zadny modul operacni pameti :? co to muze byt teda?? :sad:
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

ad samozapnuti: starsi (novejsi) MSI desky (treba ta moje, nebo jina, s370) mely funkci, ktera rozpoznala, ze kdyz byly natvrdo vypnuty zdroje tak se po zapnuti hned zas zaply (takze vhodne do serveru, kdyz vypnou elektriku)..

Nevim jak to je ted, ale nejak ano

co speaker?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

OndraSter píše:ad samozapnuti: starsi (novejsi) MSI desky (treba ta moje, nebo jina, s370) mely funkci, ktera rozpoznala, ze kdyz byly natvrdo vypnuty zdroje tak se po zapnuti hned zas zaply (takze vhodne do serveru, kdyz vypnou elektriku)..
to cisa doska po vypadku napajania zapne sa da nastavit v biose skoro na kazdej doske. Mohlo dojst k nejakemu prepetiu v sieti ked si nebol doma, zdroj to nejako chybne vyhodnotil a mohol odpalit dosku, vsetko je mozne... ja by som skontroloval napatia zo zdroja, popozeral ci niesu nejake viditelne poskodenia a potom skusil dosku inde
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“