zDRAVIM
Mam 4 rocny zdroj a na nom napis 230V...
Znamena to ze ma 230 Voltov alebo 230 Wattov ?
Ak su to Volty ako potom zistim kolko ma Wattov ? - cely som ho prezrel a iny udaj tam neni.
DIKy
Aky mam zdroj ?
- Logue
- Začátečník

- wallot
- Středně pokročilý

-
ano zdroj je na 230V coz je standardni napeti v nasich sitich.
na zdroji by mel byt jeste stitek (vetisnou na nekterem bohu zevnitr) kde je hromada udaju vcetne W
Pokud ten stitek ze zdroje nekdo sloupnul tak se obavam ze toho moc nepoznas.
Ale nechce se mi moc verit ze by na zdroji nekde nebylo neco nalepeno.
Kde jsi ho kupoval? Nebyl soucastni nake sestavy z nejakeho "divneho" kramu kde ti prodali nakej smejd?
na zdroji by mel byt jeste stitek (vetisnou na nekterem bohu zevnitr) kde je hromada udaju vcetne W
Kde jsi ho kupoval? Nebyl soucastni nake sestavy z nejakeho "divneho" kramu kde ti prodali nakej smejd?
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Logue
- Začátečník

Vazne tam udaj o Wattoch nie je , akurat tam je "Made in China".wallot píše:ano zdroj je na 230V coz je standardni napeti v nasich sitich.
Kupoval som ho v normalnom obchode kde som si zlozil comp ale zdroj mi vybrali oni takze mozno to je nejaky smejd