Zdravim
Mam notebook ACER ASPIRE 1703 s grafikou SIS 650. Doska podporuje AGP 2.0, takze chcem trochu zlepsit grafiku (staci 10 násobne ). Hacik je v tom, ze neviem ako pripojit novu grafiku, kedze na doske je nestandartný konektor s 2x60 pinami. Chcem si spravit adapter na klasický konektor 2x66pin. Vie niekto poradiť ako poprepájať jednotlivé piny ?.
Vďaka
Tohle bude problém. Tuhle informaci nemáš šanci nikde sehnat. Krom toho je dost možné, že to je i nerealizovatelné. Mimochodem notebooková grafika na modulu komunikuje trochu jinak s tim notebookem, než jak by to dělala stolní grafika - ta třeba neni připravena pro přenos po sběrnici i obrazového signálu.
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW] Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
no-X: Njn, zvykám si ...bvtw to mě přivádí na myšlenku, jak vlastně ty mobilní grafiky ve slotech přenáší ten obraz? Myšlenka analogie ke SLI/Crossfire se mi moc nezdá, ale nějak netušim, kde bych se o tomhle dočetl.
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW] Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.