Upgrade K8M800 ?

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Erixonn
Nováček
Nováček

Upgrade K8M800 ?

Příspěvek od Erixonn »

Mám základní desku K8M800 (Nec Computers) socket 754,chtěl bych vědět co můžu za maximum vyždímat z této desky?Kde bych našel tip ? :)
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Seš si jistý výrobcem desky? Mohl by si ji vyfotit nebo najít na internetu? Jediný co, mě napadlo je, že sis spletl FIC s NEC :oops: Potom by to byla tahle.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Erixonn
Nováček
Nováček

K8m800-8237

Příspěvek od Erixonn »

No to si mě zmátl?!Protože SIW mi vypíše pokaždé to samé NEC COMPUTERS INTERNATIONAL K8M800-8237.Tak ti nevím,myslím,že číst a psát mě naučili,ale teda potom co je co???No vyfotil jsem ji,ale jak to přidám sem ?
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: K8m800-8237

Příspěvek od -HoNY- »

Erixonn píše:... NEC COMPUTERS INTERNATIONAL K8M800-8237....
To je označení chipsetu, fyzicky je napsaný na desce co? Přivlastňovat si produkty od OEM partnerů je celkem běžná praxe většiny výrobců. :roll: Můžeš se podívat co je na desce napsaný?
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Erixonn
Nováček
Nováček

FCC GIGABYTE GA-K8VM800MNF

Příspěvek od Erixonn »

Je tam napsáno FCC GIGABYTE GA-K8VM800MNF.A s tou deskou cos mi ukázal se v pár věcech liší,o to,ale nejde mě spíš zajímá jaký "chip" na to ještě dostanu,grafickou kartu uvažuju do AGP,protože mám jen 3 sloty PCI a v jednom už mám síťovou kartu,a chci televizní kartu+zvukovou čímž obsadím všechny zbývající sloty.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: FCC GIGABYTE GA-K8VM800MNF

Příspěvek od -HoNY- »

Erixonn píše:Je tam napsáno FCC GIGABYTE GA-K8VM800MNF...
Tak v tom připadě je odpověd docela jednoduchá :) Mrkni sem -> A vyber nejpodobnější verzi. Jedná se totiž o některou z mutací Gigabytu GA-K8VM800M
Odpovědět

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“