Upgrade K8M800 ?
Moderátor: Eddward
- Erixonn
- Nováček

-
Upgrade K8M800 ?
Mám základní desku K8M800 (Nec Computers) socket 754,chtěl bych vědět co můžu za maximum vyždímat z této desky?Kde bych našel tip ? 
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Seš si jistý výrobcem desky? Mohl by si ji vyfotit nebo najít na internetu? Jediný co, mě napadlo je, že sis spletl FIC s NEC
Potom by to byla tahle.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Erixonn
- Nováček

-
K8m800-8237
No to si mě zmátl?!Protože SIW mi vypíše pokaždé to samé NEC COMPUTERS INTERNATIONAL K8M800-8237.Tak ti nevím,myslím,že číst a psát mě naučili,ale teda potom co je co???No vyfotil jsem ji,ale jak to přidám sem ?
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: K8m800-8237
To je označení chipsetu, fyzicky je napsaný na desce co? Přivlastňovat si produkty od OEM partnerů je celkem běžná praxe většiny výrobců.Erixonn píše:... NEC COMPUTERS INTERNATIONAL K8M800-8237....
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- Erixonn
- Nováček

-
FCC GIGABYTE GA-K8VM800MNF
Je tam napsáno FCC GIGABYTE GA-K8VM800MNF.A s tou deskou cos mi ukázal se v pár věcech liší,o to,ale nejde mě spíš zajímá jaký "chip" na to ještě dostanu,grafickou kartu uvažuju do AGP,protože mám jen 3 sloty PCI a v jednom už mám síťovou kartu,a chci televizní kartu+zvukovou čímž obsadím všechny zbývající sloty.
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: FCC GIGABYTE GA-K8VM800MNF
Tak v tom připadě je odpověd docela jednoducháErixonn píše:Je tam napsáno FCC GIGABYTE GA-K8VM800MNF...