Já jsem netvrdil že je špatný, jen jsem uváděl důvody, proč bych si ho nekoupil a jen chtěl upozornit na to, že ten panel není dokonalý, jak by se podle tohodle tématu mohlo zdát, ale má taky svoje mouchy.......no ale to má každý, jen si dle priorit člověk musí vybrat.
Nulovou možnost polohování bych možná zkousl, lesklá obrazovka taky nemusí být velký problém, pokud máš zatěmněno, ale radší bych ji nechtěl a pokud mám alternativu bez tohoto povrch, tak ji upřednostním. Absence Pivotu je pro mě ale zásadní, stějně jako překmit v overdrive a tím pádem i šum v obraze a konturování kolem pohybujích se hran.
Neříkám že je ten Philips celkově lepší, ale pro mě podstatené vlastnosti má lepší než Nec.
jo o tohmle vím, ten první mám doma i ve fysické podobě v Computeru, ale je tam nějak divně měřená odezva a výsledky neodpovídá tomu ce je u těch panelů naměřeno na pctuning a svethardware, občas mají odezvu třeba i dvojnásobnou ????
Jinak v původním článku ten test vyhrál 21 palcový širokoúhlý kousek od Samsungu
Maron píše:Promin, ale já se neptal, já to oznamoval. To nic, je to moje chyba- ta moje čeština. Sry
měl jsem se orientovat podle těch smajlíků a asi by mi to hned došlo, taky je pravda, že tam nebyl otazník