-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

TO LOVIT:

Diky za prispevek. Asi pred tremi dny jsem presel na resto a neni to spatne.
Rekl bych ze Shadow priest co dava damagi + jeho Wampiric a moje healy, neni vubec spatna kombinace :-)
Coz nic nemeni na tom, ze s wowem asi skoncim, protoze behani 30x jedne instance jen abych mel repku s nekym a abych si mohl koupit nejaky recept nebo kus brneni, to fakt moc neni pro me.

Prave vcera jsem sli Shadow labyrint. Warrior, Palladin, Mag, Shadowpriest a ja jako Resto Druid a vubec to nebylo spatne.
Mam krome pasku a wristu modre veci a + 600 k healu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Ono to kazda hra po dosazeni max levelu zacne upadat a skonci to v grindeni equipu. tak to proste jde. hru nelze do nekonecna natahovat a proste je potreba po case skoncit a zacit hrat neco jineho. Ona rutina v instancich kdy kazdej si macka svych 5 tlacitek brzo omrzi.

ma uz datadisk zpet k wowu nedostal jelikoz 10 levelu bych mel za chvilku a vim ze bych se opet po par dnech na max levelu dostal zpet do grindiciho rezimu.
Pote co jsem skoncil poprve s wowem hral jsem AutoAssault ale tam bohuzel prijes grindici rezim po 2 mesicich taxem toho nechal. Zkusil jsem opet wow ale po 4 dnech jsem byl na levelu 30 a to me dost vydesilo a to byl konec.

Nyni jsem zkusil Saga of Vanguard a ta hra je tak podobna wowu az to neni hezky, bohuzel jsem u ni popadl depresi ze delam zas to same jako ve wowu asi po 14dnech a to jsem byl teprve na 16 levelu z 50.

Vypada to tak ze soucasne hry si berou strasne moc z wowu - sice to nejlepsi - ale pro nekoho wow hral je to nuda.

Jedina hra kterou jsem hral a da se fakt asi hrat dlouho je EVE online jelikoz se neustale vyviji.

Pokud nekoho wow opravdu hrozne moc bavi je nejlepsi nez nudne grindit na maximalnim levelu hrat alty coz je aspon trosku zmena ale osobne si myslim ze se da hrat jedna postava za aliky a druha za hordu a pak uz je to jen rutina.

Uz aby tu byl Age of Conana ktery prinese snad vice brutalni akce :)
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Butch píše:TO LOVIT:

Diky za prispevek. Asi pred tremi dny jsem presel na resto a neni to spatne.
Rekl bych ze Shadow priest co dava damagi + jeho Wampiric a moje healy, neni vubec spatna kombinace :-)
Coz nic nemeni na tom, ze s wowem asi skoncim, protoze behani 30x jedne instance jen abych mel repku s nekym a abych si mohl koupit nejaky recept nebo kus brneni, to fakt moc neni pro me.

Prave vcera jsem sli Shadow labyrint. Warrior, Palladin, Mag, Shadowpriest a ja jako Resto Druid a vubec to nebylo spatne.
Mam krome pasku a wristu modre veci a + 600 k healu.
jo jo ja sem prave taky ve fazi kdy s kamaradem uvazujeme oba o tom samem, proste uz se to omyla porad dokola, jelikoz sem celkem pve zalozenej clovek tak je obcas dobry odreagovani respecnout na pvp bild a opet farmit honor/marky na nejakou tu peknou vecicku co clovek chce, popr farmeni jine reputace, ale zase vem si co se neopakuje, rek bych ze kazda onlajnovka musi byt po case stereotypní a vetsinou te uni drzi kamaradi nebo lidi z gildy, k tem instancim ja sem jako shadow priest (hura zase jendou dmg :) ) sel ramparty jeste s jednim priestem, warem, magem a lockem a jeli sme stylem heal pres dmg a akorat toho predposledniho bosse (a la UBRS Rend) sme jeli oba v heal setech.
Problem je kdyz das max level a nevidis sanci raidovat, pvp te nebavi tak je pak jasny ze ta hra ztraci smysl, chce si to nejakej najit a nebo na cas delat neco jinyho a pak se treba zase svezi vratit.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

LOVIT

Tak jsem ted byl asi 4 dny resto a nebylo to spatny. Mel jsem na equipu +700 k healu coz je lehce nadprumer, ale zvladl jsem uhealovat sam Shadow Labyrint. Rejuvenation mi tika kolem 700, Regrowth kdyz critne tak za 2500-2900 a healing touch nekriticky kolem 4600. Bylo to ale stejne jen tak tak. Tree forma je velice slusna a na healu je to sakra znat. Posledni boss dava do tanka cas od casu damagi za 9000 a to je pak mazec to uhealovat. Nedokazu si predstavit tuhle inst na Heroic. Museji podle me helovat alespon holy priest + resto druid s vybornym equipem.

Mel jsem nasetrene penize, ale ne zase tolik na epic litaka a tak jsem se je rozhodl investovat do nejakych itemu.
hlavne spell damage a crit hul, nejaky gemy na spell damagi a crit..celkem asi za 400g

A proc to?

Jdu zase testovat Moonkina respec na balance build :-D
Mam ted cca +340 spell damage a asi 17% spell crit, nic svetobornyho.
Ale kdyz mi s resto buildem crituje Starfire za 1500, tak bych se v moonkinovi s balance stromem na 3000 mohl dostat. Hlavne uz neco zase zabiju, delat sam questy s resto buildem je temer nemozne.

Je mi to jedno kdyz ted vyhodim dalsich par desitek goldu za respec, kdyz treba za 3 tydny uz hrat nebudu vubec :-D

Zkousel jsem moonkina uz asi pred 14 dny, ale mel jsem ciste resto equip, ted je to o dost lepsi a tak doufam v lepsi vysledky :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Kick
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kick »

nevite jak se jmenuje tento addon pls? http://wow.mih-team.com/pic/addon/23.jpg stahl sem turbostatus u kteryho byl tento obrazek coz je presne co jsem chtel ale ve hre tak vubec nevypada ani tak nejde nastavi z cehos soudim ze se tento addon jmenuje jinak jenom nevim jak???

Kdyby nahodou shanim addon z toho obrazku....
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

neznáte nějakou gildu na nějakém realmu, co bere nováčky :oops: s postavou na nízkým levelu. díky

ps. kdysi jsem pozastavil svůj acc nebo ho smáznul už nevím, a teď se na něj nemůžu dostat, půjde to normálně založit znova přes ten klíč na krabici?

pss. poslední otázečka: Znáte nějaký stabilnější český/cizí free server?
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

ehm chces guildu na free alebo na ofic???
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Kl3p_co. píše:ehm chces guildu na free alebo na ofic???

Ofic. i možná pokud víš o nějaké free někde.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

kaimaster píše:

no kazda guilda ktora nevyzaduje prihlasku je amaterska,a ked je guilda amaterska,prijma aj male lvly....Do takych "velkych" guild sa da potom jedine cez protekciu....Nanestastie by som doporucoval druhu monost,pretoze take male guildy nemaju perspektivu(iba tie co som leavol...)
a obycajne zanikaju...Bohuzel je to blbe ale je to tak
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
bizak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bizak »

kaimaster píše:

server: Dentarg
guilda: Rock and Troll
frakce: horda

jde čistě o cz/svk guildu, bereme i nižší levely
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Kick píše:nevite jak se jmenuje tento addon pls? http://wow.mih-team.com/pic/addon/23.jpg stahl sem turbostatus u kteryho byl tento obrazek coz je presne co jsem chtel ale ve hre tak vubec nevypada ani tak nejde nastavi z cehos soudim ze se tento addon jmenuje jinak jenom nevim jak???

Kdyby nahodou shanim addon z toho obrazku....
http://wow-en.curse-gaming.com/files/de ... 58/archud/
zkus ten link :)
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problém s pl. kartou

Příspěvek od kaimaster »

chtěl jsem zaplatit měsíc hrání přes kartu, problém je v tom že po zadání všech potřebných dat do formuláře, mi to napíše že můj kontrolní kod je špatný. Je to ten třímístný u podpisu na druhé straně karty. Mám VISU Elektron u české spořitelny. Nemáte s tím někdo zkušenosti. díky JJ
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Funguje u Taurena Druida WartStomp v medvedej/macacej forme?
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

ByzaX píše:Funguje u Taurena Druida WartStomp v medvedej/macacej forme?
ne
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Re: problém s pl. kartou

Příspěvek od Skeeter »

kaimaster píše:chtěl jsem zaplatit měsíc hrání přes kartu, problém je v tom že po zadání všech potřebných dat do formuláře, mi to napíše že můj kontrolní kod je špatný. Je to ten třímístný u podpisu na druhé straně karty. Mám VISU Elektron u české spořitelny. Nemáte s tím někdo zkušenosti. díky JJ
hehe :) mam presne ten samej problem...povedlo se mi to zaplatit jen jednou a to asi byla nahoda :) nevim, ale ceska sporitelna je v tomhle sto let za opicema. Nekolikrat jsem psal i na ten jejich web support a tohle je odpoved po cca 14ti dnech :D :

Kód: Vybrat vše

Hello Vladislav,

Thanks for your email. Having looked into your account further, we see you have been able to make a successful payment and your account is now active. We hope this has resolved your payment issue but should you have any further questions or concerns please don't hesitate to contact us again.

Best regards,

Laura G.
Blizzard Entertainment Europe
Billing Support
http://www.wow-europe.com/en
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s pl. kartou

Příspěvek od LOVIT »

kaimaster píše:chtěl jsem zaplatit měsíc hrání přes kartu, problém je v tom že po zadání všech potřebných dat do formuláře, mi to napíše že můj kontrolní kod je špatný. Je to ten třímístný u podpisu na druhé straně karty. Mám VISU Elektron u české spořitelny. Nemáte s tím někdo zkušenosti. díky JJ
nic neobvyklyho s moji e-card to samy jeden cas, kdyz sem chtel zaplatit kamosovi acc (zname se dlouho duvera je ;) ) tak mi to psalo invalid verification code pritom sem to psal dobre, tak sem u sveho acc zmenim platbu a znova tam zadal vsechny udaje kreditky - vysledek pozitivni proste v tom maji bordel... :( problem je jen 3 pokusy a dost po 4. je snad karta blokovana na 24h a udaje muzes zadavat znova az po tyhle dobe
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Mi to taky nešlo platit, když sem to dělal poprvé. Ale nevim co to psalo za chybu. Běž do banky a poptej se jestli máš povolené platby přes internet, většina karet to nemá povolené a musíš zažádat. Btw. Máš embosovanou kartu? Měla by mít vystouplý písmenka.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

PzKpfw VI Tiger píše:Mi to taky nešlo platit, když sem to dělal poprvé. Ale nevim co to psalo za chybu. Běž do banky a poptej se jestli máš povolené platby přes internet, většina karet to nemá povolené a musíš zažádat. Btw. Máš embosovanou kartu? Měla by mít vystouplý písmenka.
e-card sem si delal spesl pro to - virtualni kreditka jen pro platby pres net a jinak normalni a embosovany karty sou standartne blokly pro tyhle operace zduvodu bezpecnosti
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

zajímavý je to, že starou kartu mi to sežralo, ovšem měl jsem jenom ten měsíc zadara a pak sem si dal pauzu takže platba neproběhla, kvůli tomu jsem si pak zřídil novou na internet. platby, kde mám limit ale u tě evidentně nesedí ten 3-místný kod. Tak nevím jestli je chyba u ČS nebo u blizzardu.
Jinak odmítám kupovat kupon za 450,- na měsíc, když dolar má 21 korun.
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

kaimaster: U vas berie USD???

ALL: prestudoval som si snad kazdu recenziu na BC, ale stale nechapem ci sa to oplati kupovat, ked nemam zaujem o nove rasy a na 60lvl je to este dlha cesta. Su tie zmeny aj pre low lvl a stare rasy nejak zaujimave?
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“