problem se spustenim settlers 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
greckyn
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

problem se spustenim settlers 4

Příspěvek od greckyn »

caute mam takovej problem naistaloval jsem S4 a chtel jsem to spustit ale
nabehla tahle hlaska Obrázek
nikdy mi to ta hra nedelala je to original .. koukal jsem tak ruzne na fora a radili tam prepnout kompatibilitu se systemem ale nepomohlo to nevite co s tim ??
Lancelot
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lancelot »

Tak tohle mi dělalo tak, do doby kdy jsem si přečetl tvůj příspěvek. Změnil jsem kompatibiltu na Win 98 a už to frčí.
smile4me
Začátečník
Začátečník

Re: problem se spustenim settlers 4

Příspěvek od smile4me »

Mám ten samý problém. Když hru settlers IV gold edice nainstaluji a spustím, objeví se fatal error
Obrázek
Když dám exe soubor kompatibilní win98,ME, tak najede intro, pak menu, ale vše je v angličtině, ikdyž hra je v češtině a pak, když si vyberu třeba single player a má se rozjet samotná hra, tak se objeví
Obrázek
Když dám nejnovější patch SIV_1516, tak hned po spuštění exe souboru mi hra hodí hlášku, že mám vložit cd rom. Na dvou jiných pc se stejným systémem (win xp SP3) a stejným softwarem, jede vše ok.
Nemáte ještě nějaký tip?
Děkuji
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: problem se spustenim settlers 4

Příspěvek od LOVIT »

mám pocit že se jedná o protikopírovací ochranu, která si nerozumí s novějšími OS, tudíž asi starforce?
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“