Spouštění acrord32.exe při vstupu na forum pctuning.
- likc
- Začátečník

-
Spouštění acrord32.exe při vstupu na forum pctuning.
Jelikoz se tento problem v sekci pro adminy zvrhnul v debatu, jaky prohlizec je lepsi a jak nejlepe nazyvat vyvojare v MS, jdu sem! Doufam, ze to tady tak nedopadne!!
Zjistil jsem, ze kdyz vlezu na tohle forum, tak se mi sam od sebe spusti acrord32.exe (od Adobe Reader 7.0) a jeste si chce sahnout na net. To je pekny humus velebnosti. Kdyz ho vypnu, tak se za chvili znovu spusti. A taky mam silne podezreni, ze to je prave ten duvod, ze mi pri vypinani widli vyskakuje "ukoncuji program sw".
A navrch pri psani odpovedi se zase na net dobyva explorer.exe, ktery musim povolit, jinac konec a nenapisu nic.
Jak ten acrord32.exe zakazu? Setkal jste se s tim nekdo? Diky.
Zjistil jsem, ze kdyz vlezu na tohle forum, tak se mi sam od sebe spusti acrord32.exe (od Adobe Reader 7.0) a jeste si chce sahnout na net. To je pekny humus velebnosti. Kdyz ho vypnu, tak se za chvili znovu spusti. A taky mam silne podezreni, ze to je prave ten duvod, ze mi pri vypinani widli vyskakuje "ukoncuji program sw".
A navrch pri psani odpovedi se zase na net dobyva explorer.exe, ktery musim povolit, jinac konec a nenapisu nic.
Jak ten acrord32.exe zakazu? Setkal jste se s tim nekdo? Diky.
- zombux
- Odborník PCT

- shadow
- Středně pokročilý

Toto je určitě řešenízombux píše:nejdřív bych zkusil zakázat browser plugin, tj v nastavení Acrobat Readeru v menu Internet je Display PDF in browser, tohle bych zkusil odškrtnout a pak se uvidí. ale pro jistotu sem dej výpis z Hijackthis, mám podezření na spyware
Problémem toho souboru, nebo resp. procesu je, že zůstává nadále v paměti i po zavření otevřeného pdfka, asi proto, aby se příští pdf spouštěly rychleji.
Kdyžtak ten proces jde vždy killnout pomocí task manageru, že jo, do dalšího spuštění acrobatu by se sám o sobě spustit neměl..
edit: ještě doplním pro autora threadu, že zakazovat ten soubor úplně není řešení, protože to je spouštěcí exáč Acrobat Readeru....
jinak stačí trochu gooooooglit.
Naposledy upravil(a) shadow dne stř 21. bře 2007, 20:12, celkem upraveno 1 x.
show must go on..
- Max Casper
- Začátečník

U konkurence se podobný problém řešil TADY
Já bych každopádně zkusil nainstalovat nový Adobe reader 8 a v nastavení povypínat co se dá, včetně javascriptu.
Já bych každopádně zkusil nainstalovat nový Adobe reader 8 a v nastavení povypínat co se dá, včetně javascriptu.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- zombux
- Odborník PCT

nojo ale to úplně komfortní řešení není... on opravdu zůstane běžet v paměti a mě to vytáčelo natolik že jsem jednoduše integraci do browseru zakázal. při pokusu o otevření se mě browser zeptá jestli otevřít nebo uložit a když dám otevřít tak se to sice stáhne na disk, ale do nějaké temp složky plně automaticky, ono to samé se dělá když je to integrované do browseru (to se stáhne do cache, která je... na diskushadow píše:Kdyžtak ten proces jde vždy killnout pomocí task manageru, že jo, do dalšího spuštění acrobatu by se sám o sobě spustit neměl..
ignorelist: kremrole a dezoláti
- shadow
- Středně pokročilý

- likc
- Začátečník

-
Tak to vypada, ze mam klid! Na te karte internet jsem vsechno odskrtal a uz se to nespousti. (kdyz jsem to potvrdil, tak jeste probehla uprava instalace a musel jsem pozavirat IE, tak to nejak provazany bylo svina) Diky zombuxi. Kdyz chci otevrit pdf z netu, tak se samo otevre jen v okne acrobatu, coz mi nijak nevadi, spis naopak.
Jinac koukam, ze se z readeru taky stava neskutecny moloch zabirajici hafo mista....
Jinac koukam, ze se z readeru taky stava neskutecny moloch zabirajici hafo mista....
- dobrman_xxl
- Nováček

-
Já jelikož všechny funce AR nevyužívám, mám teď prog. Foxit PDF Reader 2.0 . Je malej(cca 1,5MB),svižnej, bez instalace a freeJinac koukam, ze se z readeru taky stava neskutecny moloch zabirajici hafo mista....
http://www.slunecnice.cz/product/Foxit-PDF-Reader/
- zombux
- Odborník PCT