zdravim,
ked nahodim tuto TV kartu do noveho PC tak po zapnuti nabehne do low resolution 640x480 a 4mi farbami, system akoby nenasiel graf. kartu a s hlaskou "Can not find graphics card information." po chvili aj zamrzne.
zostava vid popis dole, kartu zapajam do PCI slotu, skusal som ich aj prehodit, hladal som na fore no s touto hlaskou som nic nenasiel.
Niekde som cital, ze sa ma nieco nastavit v biose, na mojej dq6 mam F9.
akonahle TV kartu vyberiem, restartnem comp tak vsetko bezi zasa uplne v poriadku.
tusi niekto ako to opravit?
Winfast DV2000
- dzungales
- Začátečník
Winfast DV2000
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem DV2000 a s ní i stejný problém. Karta se nesnášela s mojí GeForce 6800 GT AGP, byl to zřejmě hardwarový konflikt (možná tam hrálo roli i víc věcí, třeba čipset, nevím). Pokud jsem nastavil v BIOSu hodnotu AGP aperture size na 256 MB (na to jsem přišel zoufalým zkoušením nastavení i zdánlivě nesouvisejících parametrů), tak naběhla grafika, ale Leadtek pořád nechodil. Na druhém kompu se stejnou grafikou, ale s AthlonemXP na nForce2 (já mám NW na i865PE) to chodilo bez problému. Kartu jsem nakonec prodal; kolega NoTHX užívá k plné spokojenosti.
Nicméně to tvůj problém neřeší...
Nicméně to tvůj problém neřeší...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- dzungales
- Začátečník
hmm vyzera to ako dost nevyriesitelny oriesok, proste po nahodeni TV karty sa system sprava akoby nemal graficku kartu.nemoze to byt PCIE a PCI slotmi? TV karta vadna nie je, v starom PC frci.
tak co mam robit? pls radu, holka chce cumiet telku a ma s tym dozerie
tak co mam robit? pls radu, holka chce cumiet telku a ma s tym dozerie
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- Surgical
- Začátečník
-
- dzungales
- Začátečník
grafiku mam - ASUS EAX 1950PRO 256 HTDP PCX
mam ju v PCIE slote 16x, ktory je primarny na doske dq6
TV kartu som skusal ci do prveho alebo druheho PCI slotu, tak to robi stale to iste
doska - Gigabyte DQ6
grafika zapojena v modrom PCIE slote
inak co to znamena: pokusit se pridelit karte natvrdo v BIOSu IRQ. ??
mam tam tieto moznosti:
PCI1 IRQ Assignment [Auto] a takisto tieto moznosti 3 az po 15
PCI2 IRQ Assignment [Auto] to iste
mam ju v PCIE slote 16x, ktory je primarny na doske dq6
TV kartu som skusal ci do prveho alebo druheho PCI slotu, tak to robi stale to iste
doska - Gigabyte DQ6
grafika zapojena v modrom PCIE slote
inak co to znamena: pokusit se pridelit karte natvrdo v BIOSu IRQ. ??
mam tam tieto moznosti:
PCI1 IRQ Assignment [Auto] a takisto tieto moznosti 3 az po 15
PCI2 IRQ Assignment [Auto] to iste
- dzungales
- Začátečník
hmm nikto nevie co dalej?
ak nie tak ja na to kaslem a idem rovno kupit telku
ak nie tak ja na to kaslem a idem rovno kupit telku