jak rozjet sempron 2300+
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- keidog
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
jak rozjet sempron 2300+
sempron 2300+ se hlasi na FSB 166MHz jako athlonXP(tm) 16něco, ale zatuhne, neproběhne test paměti, nabízí jen možnost jít do biosu, což ale nefunguje..je tuhej...na 133MHz se rozjede, ale hlasi se jako athlonxp 1,27...poradíte mi někdo? co s tím, jedná se o starou desku jetway s chipsetem via kt333, pameti mam ddr(266MHz)..je možné, že díky tomu to zatuhne? nejsem si jistej jak je to s nasobicema, tak nejak jsem predpokladal, ze by to jit mohlo...kdyz mam FSB 133 a v biosu to natahnu na 165, tak to taky zamrzne stejne, jako kdybych ju zvysil maualne jumperem...dík za příspěvky...
- James.Sniper
- Začátečník

-
- socket
- Začátečník

- keidog
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
podpora
no podporu, teda nejak prvni serie ne, ale nevim co mam zac..prej to jde vycist jen na desce z chipsetu...ale nic z toho teda vycist nemuzu...ale tak deska by nemela vubec FSB 166 na desce?...a podle meho ten disk to detekuje spravne na fsb 166Mhz, az na toho athlona no...ale dal se nerozjede..ted mam teda fsb 150....no a nechtel bych prijit treba o grafiku, agp lock to samozrejme nema..muze se s tim neco stat? jsem takhle uz asi pul hodiny a pohoda...
- rFx
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- James.Sniper
- Začátečník

-