Notebook nebo PC?
Moderátor: Don
- PdK
- Nováček
-
Notebook nebo PC?
Zdravím,
přemýšlím o volbě nové mašiny, a zvažuji zda si postavit PC, či zakoupit notebook. Blíží se mi maturita, vysoká škola, a tak potřebuji něco, co bude se mnou pracovat bok po boku.
Veškerý výběr by měl být bez jakékoli závislosti na dalším PC, tedy pokud bych zakoupil NTB, byl bych odkázán jen na něj, popř mašinu, která už je zastaralá (Coppermime E) .
//Doufám že jsem to dal na správné místo, žádný podobný topic svým hledáním jsem nenašel.
přemýšlím o volbě nové mašiny, a zvažuji zda si postavit PC, či zakoupit notebook. Blíží se mi maturita, vysoká škola, a tak potřebuji něco, co bude se mnou pracovat bok po boku.
Veškerý výběr by měl být bez jakékoli závislosti na dalším PC, tedy pokud bych zakoupil NTB, byl bych odkázán jen na něj, popř mašinu, která už je zastaralá (Coppermime E) .
//Doufám že jsem to dal na správné místo, žádný podobný topic svým hledáním jsem nenašel.
- tom01
- Mírně pokročilý
- PdK
- Nováček
-
- tom01
- Mírně pokročilý
Tak to bych šel do stolního PC...pro školní účely ti stačí bohatě, na případné hry lepší než noťas, osobně nootebok beru spíš buď jako pomocníka pro migrující, nebo jako doplněk, ale neni to plnohodnotné pc, pokud tedy do něj nedáš x desítek tisíc...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No já osobně si myslím, že pokud člověk není zrovna náruživej hráč, tak mu ten laptop postačí (navíc je skladnější, v případě potřeby ho člověk lehce veme s sebou - to platí i o DTR noteboocích) - tj. PC nebude zapotřebí... Jde o to, co člověk perferuje, na tohle se nedá jednoznačně odpovědět...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
![Obrázek](http://games.onego.ru/lastfm/donmartinez.png)
- PdK
- Nováček
-
Náruživý hráč nejsem, a pokud si něco zahraji, tak to je hra max z roku 2002, více ne. Preferuji jakékoli varianty PC, krom hlučných, teplých, vibrujících PC.
Jde mi jen o to, abych mohl efektivně pracovat na nějaké stabilní platformě, nemusel se starat o bugy ovladačů, teploty, vibrace, apod.
A nevím, jestli se rozhodnout pro sestavení klasického PC, či pro koupi notebooku.
Nejsem vychován na obrovském výkonu, stále jedu na Tualatinu a Coppermimu, které sice přežívám se skřípěním zubů, ale jde to.
Jde mi jen o to, abych mohl efektivně pracovat na nějaké stabilní platformě, nemusel se starat o bugy ovladačů, teploty, vibrace, apod.
A nevím, jestli se rozhodnout pro sestavení klasického PC, či pro koupi notebooku.
Nejsem vychován na obrovském výkonu, stále jedu na Tualatinu a Coppermimu, které sice přežívám se skřípěním zubů, ale jde to.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že Centrino je v tomhle ohledu imho výborné... Pár bugů se sem tam objeví - teď mi napadá snad jen bezpečnostní díra v ovladačích WiFiny, kterou objevili tak před půl rokem...PdK píše:Jde mi jen o to, abych mohl efektivně pracovat na nějaké stabilní platformě, nemusel se starat o bugy ovladačů, teploty, vibrace, apod.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- PdK
- Nováček
-
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
tak do te doby se muze jeste hoodne veci stat IT svet je hodne vratka zidlePdK píše:Plánuji až na konec sprna něco zakoupit, cca v rozmezí 15-20k Kč s DPH
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
tak být tebou tak pockám kolik zaplatíš za nějakou levnou DX10 kartu jak do desktopu tak do NTB to už budou běžne v prodeji pokud na to nespěcháš tak to zatím nekupuj