Nejde zapnout notebook ACER TM212
Moderátor: Don
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nejde zapnout notebook ACER TM212
Z niceho nic nejde zapnout,roztoci se ventilator,zablika mechanika a cca po 5ti vterinach se vypne...Zkousel jsem vyndavat a prehazovat ramky,ale bez vysledku.Nevite,nekdo,co s tim??Predem dekuji.Jirka.
- kao
- Začátečník
Re: Nejde zapnout notebook ACER TM212
. . vydelej si baterii a pojede . . proste odešla . .JirkaT píše:Z niceho nic nejde zapnout,roztoci se ventilator,zablika mechanika a cca po 5ti vterinach se vypne...Zkousel jsem vyndavat a prehazovat ramky,ale bez vysledku.Nevite,nekdo,co s tim??Predem dekuji.Jirka.
FS Xi1546 (nvFX770m)
- grifin
- Začátečník
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- grifin
- Začátečník
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Fakt je po desce??Ja se picnu..jeste ze jsem nekoupil novou baterku,jak jsem chtel..jinak se to zjistit neda,nez za to platit toliko kacek??grifin píše:Mrtvá deska. S tím moc nevykoumáš. Jestli ti to za to stojí, tak dej notebook na diagnostiku do nějaké firmy poblíž (ceny cca 1-2k), někdy je třeba jen prasklý chip (který lze vyměnit). Pokud ti to za to nestojí, tak rozprodej svůj notebook na díly...
- grifin
- Začátečník
A jak bys to chtěl bez diagnostických nástrojů zjišťovat? Můžeš to rozebrat a zkusit se podívat. Prasklý chip a vyteklé kondíky bývají obvykle rozpoznatelné.JirkaT píše:Fakt je po desce??Ja se picnu..jeste ze jsem nekoupil novou baterku,jak jsem chtel..jinak se to zjistit neda,nez za to platit toliko kacek??grifin píše:Mrtvá deska. S tím moc nevykoumáš. Jestli ti to za to stojí, tak dej notebook na diagnostiku do nějaké firmy poblíž (ceny cca 1-2k), někdy je třeba jen prasklý chip (který lze vyměnit). Pokud ti to za to nestojí, tak rozprodej svůj notebook na díly...
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- grifin
- Začátečník
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- JirkaT
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: