-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
meca
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meca »

ByzaX píše: ALL: prestudoval som si snad kazdu recenziu na BC, ale stale nechapem ci sa to oplati kupovat, ked nemam zaujem o nove rasy a na 60lvl je to este dlha cesta. Su tie zmeny aj pre low lvl a stare rasy nejak zaujimave?
pokud ted zacinas tak je pro tebe TBC zatim zbytecny (jediny co pridava pro zacatecniky sou dve novy rasy a low lvl zony 1-20), kazdopadne pokud te WoW chytne a zustanes u toho je TBC nezbytnost
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

ByzaX píše:kaimaster: U vas berie USD???

ALL: prestudoval som si snad kazdu recenziu na BC, ale stale nechapem ci sa to oplati kupovat, ked nemam zaujem o nove rasy a na 60lvl je to este dlha cesta. Su tie zmeny aj pre low lvl a stare rasy nejak zaujimave?
no pokud si ted zacal hrat tak te to zatim v podstate neomezuje (jen ty nove rasy + moznost hrat za obe frakce vsechny klassy) ale pokud to s wow myslis nejak vazneji, 60ka ted nic neznamena, kazdopadne do lvl 60 o nic neprijdes, ikdyz uz tak od lvl 58 se zacni o BC zajimat, rychlejc se tam expi
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

LOVIT píše:od lvl 58 se zacni o BC zajimat, rychlejc se tam expi
To je pravda, kolem 10000xp za quest je supa a navic se tam lepe vydelava.
Z prasata padne treba zelena vec co se proda za 5g vendorovi nebo za 10g v aukci atd atd.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Hm...

V recenzii na games.tiscali.cz autor napisal :

"Opravdu znatelný kvalitativní rozdíl, když po dosažení dvacátého levelu dorazíte třeba do Redridge Mountain nebo Ashenvale, napovídá, kolik toho Blizzard na nových startovních zónách vylepšil. Shrnout se to dá jednoduše: více akce, více zábavy, méně běhání okolo, čekání na raritní dropy a moby."

To ale znie tak, ze BC rozsiruje aj povodne lokacie. Ak je to tak, tak sa oplati uz teraz. Otazne je, ako to vlastne myslel :)
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

ByzaX píše:Hm...

V recenzii na games.tiscali.cz autor napisal :

"Opravdu znatelný kvalitativní rozdíl, když po dosažení dvacátého levelu dorazíte třeba do Redridge Mountain nebo Ashenvale, napovídá, kolik toho Blizzard na nových startovních zónách vylepšil. Shrnout se to dá jednoduše: více akce, více zábavy, méně běhání okolo, čekání na raritní dropy a moby."

To ale znie tak, ze BC rozsiruje aj povodne lokacie. Ak je to tak, tak sa oplati uz teraz. Otazne je, ako to vlastne myslel :)
si myslim... teda i to tak vnimam kdyz u toho sedim hodiny tydne... ze fakticky vzato do 58lvl nepoznas rozdil zda mas ci nemas BC prikoupene v pripade ne nehodlas rovnou hrat za nekterou z novych ras.
ponevac vsechy ty pridane Q jsou v lokacich kde je pritup dany vsem. (ano nove rasy maji sve lokace kam muzou jen lidi s BC ale to ma kazda rasa svou lokaci kde zacina) a tedy neni to nikterak rozlisene na lidi s bc a bez.. si myslim.. jako ze i ten bez bc muze delat Q ktere jsou pridane az po bc.. ale nejde o BC quest jako takovy .. neni zavisly na BC samotnem. BC jako takove je pouze pristup do sveta outland. tedy 60(58)-70.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ano, nove questy muzes plnit i bez TBC. S patcham 2.0.x kterej vlastne pripravil hru pro datadisk, se objevilo spousta novejch Q v puvodnich lokacich...Jak tu rekli predemnou, o TBC se zacni zajimat az tak okolo levlu 50 a hned jak se dostanes na 58 tak sup do OL....
Ja mam lvl 70 shadow priesta a muzu rict ze v OL je takovejch questu, ze sem napriklad Netherstorm jeste ani nezacal :) ted delam questy v Shadowmoon valley a furt je jich tam desny hafo :) Takze shrnuti: TBC je uzasne zabavnej a kvele udelanej datadisk kde se clovek ani na 70ce nebude nudit.
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Takze je rozhodnute. Dakujem za prispevky.
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Ja bych si dovolil nesouhlasit s tim jakmile ses 58 tak sup OL. Cim pozdejc vlezes do OL, tim vic vydelas na questech. Netherstorm a Shadowmoon Valley questy jsou doly na prachy. Ostatne kazda lokace, protoze jakmile ses lvl 70, tak i za sedej quest v HP mas 9g. A to sou questy ktery delas s prstem v nose jako lvl 70 (protoze mas flying mounta a vsecko preletis :) ). A hodne penez se ti hodi na flying epica a gemy ze. A vubec na matros, protoze zatim je vsecko celkem drahy.

Nekdo se tady i ptal na CZ/SK gildy na The Venture Co. Za hordu byla Guardians of Bohemia, kterou asi nekdo reportl nebo na to prisly GM samy za jmeno proti pravidlum (coz byla pravda, protoze Bohemia existuje IRL), takze se prejmenovali na Zhouba Azerothu a postupne zanikli. Za alianci to byla ceska gilda Pohadka, ale jak to je s nima ted to nevim. Nicmene obe byly (popr. sou) ciste neperspektivni gildy. No ted v TBC kde je content pro mensi raidy by se mohly chytnout, pokud jeste existujou. Jinak postavy s ceskyma jmenama na Venture videt jsou, ale ne moc. Vetsinu lidi asi odradi nutnost mezinarodni gildy pro high end.
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
D3toNaX
Nováček
Nováček

Příspěvek od D3toNaX »

Je nějaká česká guilda na hellfiru(ofic)?
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Koudy > jak jsem psal, tak jsem na levlu 70 a v Netheru sem udelal zatim jeden Q :) v Shadowmooon jsem ted dodelal The Cipher of Damnation a furt tu mam desnou spoustu Questu. Jedinou lokaci kterou jsem doslova vyzobal byl Zangarmarsh tam jsem udelal vse co se dalo. Od levlu 58 jsem se do Azerothu podival snad jen kdyz jsem sel pro kouzla nebo do AH. Budu si stat zatim, ze do OL se ma cenu vypravit hned jak to bude mozny jednak kvuly prachum pac za Q a za zeleny itemy tam clovek vydela daleko vic nez v Azerothu, za druhy prave kvuly tem vecem at uz za Q nebo z instanci a v neposledni rade kvuly zmene ! Prostredi OL je uzasny :) hlavne nebe a uz jen kvuly stereotypu kterej sem v Azerothu zazival jsem hned zdrhnul do OL kde mam i ted porad co obevovat a delat....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Tys odesel na lvl 58 do OL a prislo ti to jako stereotyp (Azeroth)? Hehe v dobe kdy prislo TBC sem mel lvl 60 a uz sem prakticky nemohl mit lepsi veci nez sem mel (no akorat ty z Naxxu) :). Dojel sem si lvl 70 udelal skoro vsecky heroic klice a ted visim na nove postave na lvlu 40- a je to jak porod to levlit. Uz abych mel 70 a "nemel co delat" :). Je to takova pohodicka byt max lvl, lognout se a rict si : hmm tak kterou instanci si dam dneska? Misto toho quest grindu...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Vidis, a me treba porad dokola chodit BWL abych mel tyhle kalhoty vubec nebavilo....Dojel jsem pred prichodem TBC tri 60ky a azeroth jsem mel opravdu prochozenej krizem krazem :) Nikde jsem nehral v nejaky megalomansky guilde, nikdy jsem se nehonil za tim nejlepsim equipem, hraju to co me bavi a to je v tuhle chvilku zkoumani novyho, neceho co jsem v azerothu uz zazival jen zvela vyjmecne....
Ano taky se mi libi pocit, ze se staci lognout a rict si tak co pujdu dneska, zvlast kdyz clovek hraje za priesta :) Ale ony pekelne dlouhy chain questy, zvlast kdyz na konci ceka nejaka pekne vecicka jsou taky zabavny a rekl bych, ze jsou mnohem zabavnejsi nez jit 40x dokola Botanicu kvuly nejakymu itemu....

A ted dotaz :) hraju tu nekdo WoW po Linuxu ? Nekde jsem si stahnul Mandrivu a to umoznuje hrani napr. wowka pouze v placeny verzi. Takze muj dotaz existuje nejakej linux kde wowko + addony funguji ?
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

No na linuxu nejedu, ale myslim ze pres Wine by to mohlo jet.
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

WoW je primo podporovan cedegou
http://www.transgaming.com/index.php?mo ... ay&ceid=29

myslim, ze to jelo i ve wine. Je treba pocitat s nejakym procentem vykonu dolu.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

chci se zeptat jestli má někdo nějaké zkušenosti s Gnomem rogue na ofiku. Jen tak zhruba, jak se leveli PvP atd. díky předem za info
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

kaimaster píše:chci se zeptat jestli má někdo nějaké zkušenosti s Gnomem rogue na ofiku. Jen tak zhruba, jak se leveli PvP atd. díky předem za info
Gnome rogue je vyborny uz jen diky tomu ze Gnom umi vybehnout ze zpomalovacich pasti. Na PVP celkove nema Rogue chybu....stealth, stun, ubere pul zdravi, dalsi stun a je hotovo..kdyz me prekvapil roug zezadu, tak jsem nemel vetsinou sanci. Drzel me porad ve stunech a kosil a kosil :-D

Proti rougum je dobry Druid feral v medvedovi...ale jinak roug rozseka za par sekund kazdyho, kdyz si to dobre nascasuje a vyuzije momentu prekvapeni.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Ještě mám otázečku:

Chci si teda udělat tu postavu rogue Gnoma, ale nevím, jak to teďka na ofiku chodí, mám si udělat postavu na PvE a dá se to pak šoupnout na PvP server? Popř. na jakým serveru konkrétně třeba. Dlouho jsem hrál na free srv. díky za předem za info
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

jezis hlavne ne alianci :) kdyz uz rogunu tak jedine UD ten vypada nejlip...Jinak roguna je samozrejme super, ted jsem si ho rozjel jako alta, sice za belfa ale jen proto, ze neznam jejich zacatek. Nejdriv to byl belf ale ten je jeste vic prihratej nez nelf tak jsem si dal belfku na tu se da zezadu alespon koukat :) Rogue je nejlepsi class na clothaky jak psal Butch kdyz te prekvapi zezadu tak vetsinou nemas sanci, furt ve stunu a koukas na ty pecky co do tebe vali...ale zase kdyz ho zjistis driv nez zautoci a nejis uplna lama tak se da sundat pomerne snadno....
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Rogue je prochazka ruzovym sadem i kdyz prekvapi ze zadu. Ale nejsu clothak no :). Resto shaman ftw. Earth Shield, pak se mu chvilu smeju do obliceje, heal etc. A on sam odpadne :-D
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

2kaimaster: Zaloz si char na PVP serveru. Stehovat se muzes, ale musis za to platit. Ale:
1. Nehraj za aliky
2. Nehraj za rogua. Nevim co na nich vidite. :?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“