CDMA problem - nejede s Win XP SP1/SP2 - uz si nevim rady =(

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
.Den
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

CDMA problem - nejede s Win XP SP1/SP2 - uz si nevim rady =(

Příspěvek od .Den »

Ahoj, mam tu vetsi problem s CDMA... Nefacha.
Zkousim to na 1 den nainstalovanem Windows XP se Service Pack 1 i Service Pack 2 a nemuzu na tom to pripojeni rozchodit. =( Pritom na starym notebooku s W2000 Pro mi jede v pohode (zrovna z toho pisu). Modem se mi nadetekuje, jakoby se i pripoji, ale to je vse. Jen tam mam ikonku 2 monitoru a nic nestahuje. Mam Gtran.

Uz nevim co s tim, zkousel jsem i neoficial ovladace, zakazal jsem obe sitovky na desce, vyzkousel 8 USB portu, prekombinoval snad vsechna nastaveni, zadny jiny pripojeni tu nemam, ale proste se jenom jakoby pripoji a tim to konci... :(

Pritom jak pisu, ted na notebooku s Win 2000 mi to jede v pohode.

Jestli by nekdo mohl jakkoliv pomoct, budu moc rad... Diky.
(Uz neplatne, ted jedu z notebooku. :) Ale PC porad funguje.) Opteron 144 CABGE 55C; Sapphire ATi Radeon X800GTO FireBlade Edition; A-Data Vitesta 2x512MB DDR500MHz Dual Channel; DFi LanParty UT NF4 Ultra-D; LC Power SuperSilent Black 6550 rev.2 550W; Maxtor MaXLine III 7L250S0 250GB SATA; Arctic Cooling Freezer 64 Pro; Zalman VF700-Cu
Matteo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Matteo »

Sice oživuju mrtvý téma, ale slavnostně všem příležitostným návštěvníhům oznamuji, že po čtyřech měsících se mi začalo na starší instalaci WXP dít totéž. "Vyřešil" jsem to zatím instalací Visty, kde jede GTRAN modem překvapivě v pohodě.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“