Instalacia nera zamrzne

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
milis
Začátečník
Začátečník

Instalacia nera zamrzne

Příspěvek od milis »

zdravim
mam nasledovny problem. chcem si nainstalovat nove nero konkretne 7.7.5.1. spustil som instalaciu, vsetko ok az po okno ci suhlasim s licencnymi podmienkami, dal som samozrejme ze ano stlacil "dalej" a v tom mi instalacia zmrzne. musim stlacit ctrl+alt+del a ukoncit proces msiexec, vtedy to zmizne. este chcem dodat ze instalacia nabieha dost dlho asi tak 3-5 minut, ale to asi nebude mat suvis . predtym som mal nero 6, ktore som odinstaloval a ked som ho po tejto neuspesnej instalacii chcel nainstalovat spat tak mi hodilo nejaky error so shellmanagerom alebo tak. dufam ze moj opis bol dostatocny a prosim o radu. win by som nerad preinstalovaval. aha a nero lite mi nainstalovat ide v pohode. tu ma zachrani jedine Bathory ako vzdy :).
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Není poškozený instalační soubor? Pro jistotu ho stáhni znovu a pokud to zase nepůjde, tak musíš vyčistit kompletně registry od všeho, co se původních Nero verzí týkalo...
Bathory
milis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od milis »

tak uz to ide. asi som nieco zabudol v registroch predtym zmazat, alebo sa to zdalo byt nepodstatne. dakujem pekne za help
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“