Creative live problem s instalaci

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
drebb
Nováček
Nováček

Creative live problem s instalaci

Příspěvek od drebb »

Hojte mam problem vubec kartu nainstalovat pri instalaci mi napise ze nemuze najit vubec produkt mam sb creative live ve spravci zarizeni mi sviti vykricnik u te zvukovky a vstupni zarizeni pro sbernici pci k tomu nemuzu taky najit nikde ovladac pod vistu.Pls jestli nekdo vi co s tim ad pisne[/img]
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

pozri sa ake je to modelove oznacenie, ci mas niekde na karte SB0220
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
GTi
Nováček
Nováček

Příspěvek od GTi »

Je pravdou ze jeden cas rozdavala Creative pro novejsi verze Livky jeste stary ovladače, takze to bylo problem naistalovat.
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

problem pri SB0220 je asi taky, ze tieto karty boli povodne motovane do zostav dell, ale nejakym sposobom sa dali kupit normalne v shoppoch. Problem ale nastal najcastejsie pri instalovani win, kedy normalne drivre pre sb live niesu plne kompatibilne s modelom SB0220 a nefunguje napr. 5.1 rezim a pod. Na oficialnom support fore creative je to dost rozobrate, no ja som nenasiel riesenie pre tento problem - kartu som nakoniec predal :(
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
Kuba4
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuba4 »

Mám patrně stejný problém a chytly se mi jen 6 let staré ovladače pro NT.
Protože je to do budoucna neudržitelné, založil jsem samostatné vlákno pro volbu nové zvukovky pod WV. Mrkněte tam.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“