.Flegy píše:nedokaze mi jeste jednou nekdo poradit? srtalker mi pada a nechapu proc, vzdycky se po chvili sekne, vypne se monitor a kdyz se prepnu do spravce tak je samozrejme "neodpovidajici". zkusil sem wokna,ovladace, proste asi vsechno.GK se neprehrejva...
Co treba mensi OC tve sestavy,na defaultu to dela taky? Na hru jeste nevysel zadnej opravnej patch,az ted lidi zacnou vyvojarum davat podnety co jsou na ruznych konfiguracich PC za problemy.Ale pokud ti to nakou chvili jede a pak to pada videl bych to na nestabylitu PC lepe receno pretaktovani tveho PC ktere se dane hre neliby,jinym hram tohle nastaveni vadit nemusi. Ja tohle odladuji treba na dalsim HDD,instalnu si nove Win se vsemi zaplatami,nahodim new ovladace desky,pak vga,dx9c nejnovejsi,zvukovka nejnovejsi,a pak dalsi zarizeni,hodim defaul freq. na CPU a RAM vcetne napeti no a buch uz ta gameska jede.Trosku s tim clovek ztraci cas ale ma jistotu ze si treba dana gamesa zrovna s necim v PC nerozumi hlavne pri vydani bez oprav.