Potrebuju sehnat bezdratovou mys s cenou asi do 1000Kc, a co je podstatne, tak jak do leve tak do prave ruky. Tim odpada hromada solidnich mysi.
Rad bych taky nejaky tlacitko navic a nemusela by mit kolecko bez aretace (asi by to nebylo rozhodujici).
A jeste, aby to bylo tezsi, nechci mys od Logitechu typu LX7, ktera sice splnuje vse co chci, dokonce jsem ji i mel a naprosto mi vyhovovala, ale 2x jsem ji reklamoval, protoze ta plastova tlacitka (dlouha) se zacnou ohybat/pruzit a klikani je utrpenim.
Diky
PS: Pokud nekdo videl vyse napsane i na jinem serveru, tak se omlouvam, ale nikdo tam nic neodpovedel, tak jsem to zkusil jeste tady.
Poradte prosim mys 1000Kc, bezdrat, pro levaka i pravaka.
- panet
- Začátečník

-
- Cujo
- Mírně pokročilý

- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Cujo
- Mírně pokročilý

- panet
- Začátečník

-
Dekuji za naznaceni, ale pokud pisu bezdratove, chci bezdratove. Vydrz mi nevadi, baterky se daji dobijet, hmotnost uz vubec ne, cena - kolem toho tisice jsem ochoten dat, kdyz tak klidne treba i neco pridam a senzor jsem nepochopil.Cujo píše:ja vim, chtel jsem autorovi naznacit ze bezdratove mysi nemaji cenu (hmotnost, cena, senzor, vydrz)X-COM píše: nejsou bezdrátové...
Kdyby slo o odezvu, tak ano, proc senzor?