Poradte prosim mys 1000Kc, bezdrat, pro levaka i pravaka.

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
panet
Začátečník
Začátečník

Poradte prosim mys 1000Kc, bezdrat, pro levaka i pravaka.

Příspěvek od panet »

Potrebuju sehnat bezdratovou mys s cenou asi do 1000Kc, a co je podstatne, tak jak do leve tak do prave ruky. Tim odpada hromada solidnich mysi.
Rad bych taky nejaky tlacitko navic a nemusela by mit kolecko bez aretace (asi by to nebylo rozhodujici).

A jeste, aby to bylo tezsi, nechci mys od Logitechu typu LX7, ktera sice splnuje vse co chci, dokonce jsem ji i mel a naprosto mi vyhovovala, ale 2x jsem ji reklamoval, protoze ta plastova tlacitka (dlouha) se zacnou ohybat/pruzit a klikani je utrpenim.

Diky

PS: Pokud nekdo videl vyse napsane i na jinem serveru, tak se omlouvam, ale nikdo tam nic neodpovedel, tak jsem to zkusil jeste tady.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

logitech G1, razer diamondback
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Cujo píše:logitech G1, razer diamondback
nejsou bezdrátové...
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

X-COM píše:
Cujo píše:logitech G1, razer diamondback
nejsou bezdrátové...
ja vim, chtel jsem autorovi naznacit ze bezdratove mysi nemaji cenu (hmotnost, cena, senzor, vydrz)
panet
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od panet »

Cujo píše:
X-COM píše: nejsou bezdrátové...
ja vim, chtel jsem autorovi naznacit ze bezdratove mysi nemaji cenu (hmotnost, cena, senzor, vydrz)
Dekuji za naznaceni, ale pokud pisu bezdratove, chci bezdratove. Vydrz mi nevadi, baterky se daji dobijet, hmotnost uz vubec ne, cena - kolem toho tisice jsem ochoten dat, kdyz tak klidne treba i neco pridam a senzor jsem nepochopil.

Kdyby slo o odezvu, tak ano, proc senzor?
panet
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od panet »

Tak jsem pokrocil ve vlastnim badani a dosel na
Microsoft Wireless Laser Mouse 5000
cena cca 1000Kc a ma byt pro levaky i pravaky, ma i jakasi tlacitka navic. A Microsoft pry dela celkem dobre mysi (klavesnici mam nakonec taky od nich).
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“