Ahoj,chtěl bych se zeptat na kvalitu tohoto firewallu.
Pokud mám privátni ip adresu ,bude mě tento firewall bezpečně chránit od ruznyho bor*delu z internetu a nebo je to shit a měl bych tam hodit i kerio?
Jaké máte zkušenosti s hw firewallem od nvidia?
děkuji za názory.
firewall na epox 8npa7i (nf4-4x)
Moderátor: Don
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- Bajgy
- Středně pokročilý

pokud je mi znamo jsou s nim obcas problemy, ale to i s Keriem. Ja osobne si myslim ze pro "domaciho" uzivatele je dobry i obycejny firewall vestaveny v XP/Vista. Je sice pekne hloupy co se moznosti tyce (hlavne smerem ven) ale to malokoho zajima.
Dobra tretina zapeklitych dotazu na tomhle foru se resi odinstalovani firewallu
tak si vyber.
Dobra tretina zapeklitych dotazu na tomhle foru se resi odinstalovani firewallu
Toshiba Tecra A6
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
byl jsem zvyklej bejt za routerem s hw firewallem,je to modem od well pti 845g ,a naprostá spokojenost a nikdy problém s bezpečností....do sw firewallu se mě prostě nechce,kvuli tomu že to je dalši rezidentní věc co zabíra systemové prostředky.ale ted už nemám možnost tento router použit,tak zkusim ten firewall od nvidia,doufam,že neudělám chybu...
btw firewall od windows........mam zkušenost takovou,že jakmile se připojim na net jenom s win firewallem,tak mam okamžite plny pc trojanu...a ruznejch sraček....takže formát
btw firewall od windows........mam zkušenost takovou,že jakmile se připojim na net jenom s win firewallem,tak mam okamžite plny pc trojanu...a ruznejch sraček....takže formát