Padání MoH:AA

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
M@rio
Nováček
Nováček

Padání MoH:AA

Příspěvek od M@rio »

Při hraní medalu se mi po nějaké době sekne zvuk i obraz a resetne se mi to... Zkoušel jsem jiný drivery a pak dokonce i formát a nic nepomohlo :(
CPU => C2D E7200 | MB => Gigabyte P35-DS3 | RAM => 2x Hyper-X 2048MB 800MHz DDR2 | VGA => GeForce 8600GT Silent | HDD => Seagate 500GB/8MB/7200, Seagate 1TB/8MB/7200
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

kdyz e ti sekne zvuk a nasledne zcerna muze se jednat o HW zavadu. Nebo treba o vysoky OC CPU.

- memtest nech bezet treba 1h dokola
- prime 95 treba 1h

sekaji se ti i jine hry? Jiny drivery na MB,GK,CPU,SOUND. Co nainstalovat nejnovejsi patch na hru?
M@rio
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@rio »

Právě že nesekali, ale včéra jsem zkusil prohodit karty v PCI slotech (zvukovka, tv karta) a teď se mi to stává i při jiných hrách... drivery jsem zkoušel a nejnovější patch taky mám... vyzkouším tedy ty testy zatím díky
CPU => C2D E7200 | MB => Gigabyte P35-DS3 | RAM => 2x Hyper-X 2048MB 800MHz DDR2 | VGA => GeForce 8600GT Silent | HDD => Seagate 500GB/8MB/7200, Seagate 1TB/8MB/7200
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

M@rio píše:Právě že nesekali, ale včéra jsem zkusil prohodit karty v PCI slotech (zvukovka, tv karta) a teď se mi to stává i při jiných hrách... drivery jsem zkoušel a nejnovější patch taky mám... vyzkouším tedy ty testy zatím díky
v biosu vymaz neco s IRQ, ted jsem na NB tak nevim jak se to presne jmenuje.

zkusil bych docasne vytahnout TV kartu
M@rio
Nováček
Nováček

Příspěvek od M@rio »

Tak jsem to projel memtestem... sice jsem to viděl prvně, ale nechal jsem to běžet přes noc... a tady je výsledek:

jestli to chápu dobře, tak chyba byla u "980.06 MB"

btw už se mi to restartuje i ve winech :/
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

M@rio píše:Tak jsem to projel memtestem... sice jsem to viděl prvně, ale nechal jsem to běžet přes noc... a tady je výsledek:

Tak to jsou ramky
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

M@rio píše:Tak jsem to projel memtestem... sice jsem to viděl prvně, ale nechal jsem to běžet přes noc... a tady je výsledek:

zmen v biosu casovani, pridej jim 0,1V. Nastav delicku na nizsi. Prohed je ve slotech. Neco z toho by jim mohlo pomoct :wink:
M@rio
Nováček
Nováček

padání ve hrách

Příspěvek od M@rio »

Takže sehnal jsem si novou grafiku (viz podpis) a vyndal jsem chybný RAMky a přesto se mi stává ve hře, že se mi sekne obraz a buďto se to samo resetne a nebo po cca 10 sekundách opět slyším zvuky ve hře avšak obraz je nehybný... Tohle se děje zhruba po 1 až 2 hodinách hraní. A to v jakékoliv hře...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“