Pomalé kopírování na USB flash disk 2.0 z usb 2.0!

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Ljuk_Skajvolkr
Nováček
Nováček

Pomalé kopírování na USB flash disk 2.0 z usb 2.0!

Příspěvek od Ljuk_Skajvolkr »

Ahoj,

zakladam tema ktery jsem tu uz nasel, ale nikde nebylo vyreseno.

Takze o co vlastne jde:

Dnes jsem si koupil USB flash disk A-Data 2GB http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=K ... T-AFI5700J
vyrobce udava dobu zapisu minimalne 7Mb/s.Coz je pro me dostacujici.

Kdyz pripojim muj novy Flash disk do USB primo! na zakladni desku dozadu ( i ve predu) a dam kopirovat 100 mb soubor, tak rychlost prenosu dat je neco malo pod 1Mb/s. Coz me pekne sere! :(

Doma mam zakladni desku Gigabyte GA-7N400 PRo a nainstalovene ovladace pro USB 2.0, i v BIOSU je poveleno USB 2.0. Mam nainstalovany i servis pack 2. Ve Spravcech zarizeni u Flash disku mam: vlastnosti - zásady - Optimalizovat pro výkon, zkousel jsem i ve spravci vsechny řadiče USB smazat a znovu pri restartu nechat XP nainstalovat, nic vsak nepomaha.

jeste jsem si stahl utilitku USBinfo, ktera my nasla tohle http://img120.imagevenue.com/img.php?im ... _446lo.JPG

to ukazuje ze je to pripojeno spravne....zkousel jsem i format na FAT 32, a nic...

Poradi nekdo??? moc dekuji za dalsi rady!!
Ljuk_Skajvolkr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ljuk_Skajvolkr »

Predtim jsem to zkosel v Total Commanderu a slo to necelych 1 Mb/s, ted jsem to zkusil mezi klasickyma oknama XP, a slo to rychlosti 2,5 Mb/s coz uz je lepsi, ale porad to je mensi rychlost nez udava vyrobce.....Vi nekdo neco?? a proc to slo v TC tak pomalu?? mam verzi TC 6.0.1 diky
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

vyrobce udava 7MB/s.. Z toho ale neznamena, ze to je opravdu ta rychlost, i kdyz tech 2.5MB/s se mi zas nezda, chtelo by to nekoho kdo ma tuhle flashku taky..

zkus to v jinym PC :?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“