S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

palda píše:mam problem u tech zatarasenejch horicich dveri v laboratorich, jak seberu ty dokumenty.. nevim jak se dostat dal (prakticky sem omezenej jen na tech par mistnosti co tam sou, zadny dvere ani nic podobnyho sem tam nenasel...... :( .. kdyztak mi to napiste na SZ, kuli spoilerum
Musis zabit tu behajuci ohnivu gulu najlepsie tou bazukou co tam je :wink:
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

sharker píše:
palda píše:mam problem u tech zatarasenejch horicich dveri v laboratorich, jak seberu ty dokumenty.. nevim jak se dostat dal (prakticky sem omezenej jen na tech par mistnosti co tam sou, zadny dvere ani nic podobnyho sem tam nenasel...... :( .. kdyztak mi to napiste na SZ, kuli spoilerum
Musis zabit tu behajuci ohnivu gulu najlepsie tou bazukou co tam je :wink:
ja zadnou bazuku nemam :-D ta je tam nekde? :-D .. napadlo me je zabit, ale jen normalni munici a nic to nedelalo... a granaty taky nic...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ja je killnul granatem, musis gho hodit k tem "nadrzim" co jsou u steny.

jinak uz me to zacina pekne stvat tahle gamesa. chodim si tak po panelaku typu chanov, nikdo nikde a najednou se prede mnou "spawnuli" 2 vojaci a jeden si to namiri na me, streli 1 naboj a ja sem mrtvej..wtf :jaw:
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Flegy píše:ja je killnul granatem, musis gho hodit k tem "nadrzim" co jsou u steny.

jinak uz me to zacina pekne stvat tahle gamesa. chodim si tak po panelaku typu chanov, nikdo nikde a najednou se prede mnou "spawnuli" 2 vojaci a jeden si to namiri na me, streli 1 naboj a ja sem mrtvej..wtf :jaw:
tak to uz snad nejak zmaknu, jeste mam 8 granatu :-D

.. ja si dal rovnou nejlehci obtiznost, ale tedka uz to zacina jit do rambo stylu, ale asi pude menit i v prubehu hrani (v options)
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

sice som ecelen v druhom loadingu akle kde si kupim nejake lepsi obleka a predam zbrane co som nazbirel ?? :wink:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

v prubehu hry bud kilnes lepsiho stalkera, nebo ti ho da typek v baru :)

k tomu rambo stylu: jj, obcas to je nej reseni. jsem z tyhle hry fakt nejak mimo. je to poprve, co sem si sednul ke hre a do posledni chvile poradne nevim, co mam vubec delat.napriklad v pravo dole v hudu, na co jsou ty cisla, ruzny pipani atd... proste nevim, zkousel sem to hledat ale ani zminka po tom :?
l0k2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l0k2 »

Inak je pravda ze v hre sa obcas clovek zasekne. O kusok dalej sa mi paci cast kde je fakt ze huste zamorene prostredie, a pokial nemas dost lekarniciek a injekcii na ozdravenie tak je to hodne tazke. Tam som tiez hodnu chvilku bludil. Pokial to niekomu pomoze, tak cez vlak do podzemia.
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Flegy píše:v prubehu hry bud kilnes lepsiho stalkera, nebo ti ho da typek v baru :)

k tomu rambo stylu: jj, obcas to je nej reseni. jsem z tyhle hry fakt nejak mimo. je to poprve, co sem si sednul ke hre a do posledni chvile poradne nevim, co mam vubec delat.napriklad v pravo dole v hudu, na co jsou ty cisla, ruzny pipani atd... proste nevim, zkousel sem to hledat ale ani zminka po tom :?
tak zvuk dozimetru snad poznas.... indikator anomalii je to druhy.. to jakoby "pocitacovy" pipani znaci ze se neco delo s PDA, takze komunikace, nebo mrtvola kterou si prohledal mela PDA a ty sis z nej natahnul veci

no uz sem se dostal z tech laboreka ta armada je docela sila... opravdu umiraj na 40 naboju :-D to uz je moc
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

prave, a ty zmutovany jsou jeste horsi, do jednoho sem vystrilel 65 naboju :lol: . vyplati se mirit na hlavu, i kdyz u tyhle gamesky sem rozdil strelby od boku po davkach a po jedny strele se scopem moc v presnosti nerozeznal :?
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Flegy píše:prave, a ty zmutovany jsou jeste horsi, do jednoho sem vystrilel 65 naboju :lol: . vyplati se mirit na hlavu, i kdyz u tyhle gamesky sem rozdil strelby od boku po davkach a po jedny strele se scopem moc v presnosti nerozeznal :?
ono je lepsi spis do tela, protoze jak ta svine ruska cuka tak se do hlavy dost blbe trefuje.. kor kdyz clovek musi hledat kryti a panikari ze mu dochazej lekarnicky i kdyz predtim jich mel 3 pr... plnej inventar
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

nj, jenze ja sem sel k jednomu vrtulniku s misi prohledat telo nejakyho vedce, jsou tam3 zombie vojaci.du tam s 400 nabojema do pseudo akcka a nakonec me kilnuli kdyz mi dosli naboje i do pistole...no kde to sme, a to jedu na easy. pri tezsi variante je mam lechtat vocasem ci co aby dali pokoj? :lol:
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Flegy píše:nj, jenze ja sem sel k jednomu vrtulniku s misi prohledat telo nejakyho vedce, jsou tam3 zombie vojaci.du tam s 400 nabojema do pseudo akcka a nakonec me kilnuli kdyz mi dosli naboje i do pistole...no kde to sme, a to jedu na easy. pri tezsi variante je mam lechtat vocasem ci co aby dali pokoj? :lol:
:-D :-D ... no treba ty sroubky maj vic vyuziti :-D jen skoda ze nemaj jeste faborky jako ve filmu, by se jim mohly zamotat do nohou.. ale to uz resim blbosti. :-D

no tak docela se netesim. jeste ze sem si dal tu nejlehci obtiznost :-D
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

já nejdřív hrál s tou medium cca...po tunách loadingů jsem usoudil že takhle to asi nepůjde :lol: dal jsem si easy a pořád je to o hubu..spotřeba munice a léčiv je obrovská:)

tahle hra je pro mě strašně zvláštní,hraju ji,ale pořád se nemám tak nějak čeho chytit..."vezmi quest,udělej ho a vrať se pro další" styl mě moc nebere...tahle hra mě zatim moc nevtáhla,jazykovou bariérou to určitě nebude,žádná není :)co se mi teda hodně líbí je bouřka,ta mě uplně fascinuje...hra mi připadá taková suchá a až moc těžká...beru že na hard by to mělo být těžké,ale na easy snad ne :) hraju a hraju,ale zatím nic moc
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no ja teda jedu na tu druhou obtiznost a prijde mi to (az na par mist) dost jednoduchy... pocet lekarnicek mi nikdy neklesnul pod 15 a naboju je taky vsude dost (nouze byla jen v ty laboratori X16)

edit : jj bouřka je provedena fakt dobře :) dokonce sem si ji i natočil :lol:
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

filletzz píše:no ja teda jedu na tu druhou obtiznost a prijde mi to (az na par mist) dost jednoduchy... pocet lekarnicek mi nikdy neklesnul pod 15 a naboju je taky vsude dost (nouze byla jen v ty laboratori X16)
tak to sem na tom stejne... ale obcas sou chvile kdy je to o drzku.. treba tedka jak sem vylez z tech laborek
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

filletzz píše: edit : jj bouřka je provedena fakt dobře :) dokonce sem si ji i natočil :lol:
Co tam na tom videu se sebou tak šiješ? :D si mě chvili někde postat ať vyniknou ty stíny při zablejsknuti, tak to je takovi zmatení
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

bych taky neco natocil, ale disk nestiha :-D .. hra jede skoro stejne... ale vysledny video silena cukatura...

jinak docela me zaujala ta anomalie s tim ohnem... nevim proc ale v ty laborce zacala "fungovat" asi az po jedny minute :D
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jsem ted na ty misy v tom podzemi pro ty dokumenty X16tusim. uz je mam, chci se dostat zpet na povrch, ale nevim jak. tam sem sel dolu pres 3 zebriky, byl tam vytah, ale nefungoval. a ted se zaboha na ten zebrik nemuzu dostat. jak dal? nevi nekdo :(
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Flegy píše:jsem ted na ty misy v tom podzemi pro ty dokumenty X16tusim. uz je mam, chci se dostat zpet na povrch, ale nevim jak. tam sem sel dolu pres 3 zebriky, byl tam vytah, ale nefungoval. a ted se zaboha na ten zebrik nemuzu dostat. jak dal? nevi nekdo :(
ja v podstate jen vysel po schodech nahoru.. od toho vytahu... uz si moc nepamatuju a to sem to hral pred 2 hodinama :-D
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

no jo, ale jak ses dostal nahoru tou vytahovou sachtou? v levo na stene jsou zebriky, ale jak se na ne dostat :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“