Přesun složky "Documents"

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
brabee
Začátečník
Začátečník

Přesun složky "Documents"

Příspěvek od brabee »

Je možné někde ve Windows XP nastavit, aby se složka "Documents and settings" ulozila na jiny disk nez C? Diky
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

Slozka dokumenty je vlastne takovy zastupce, tak ze kdyz kliknes na vlastnosti, tak tam muzes prepsat cestu ke "zdrojovemu" adresari. No nezkousel jsem, ale melo by to fachcit.
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

Vim, o tohle mi ale nejde. Jedna se mi to zda se nekde ve windows necha napevno nastavit cesta kam maji vsechny tyhle veci ukladat...
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

brabee píše:Vim, o tohle mi ale nejde. Jedna se mi to zda se nekde ve windows necha napevno nastavit cesta kam maji vsechny tyhle veci ukladat...
už ti to psal, Dokumenty - vlastnosti - C:/ dáš třeba D:/ a vše se tam přesune a ukládat se bude jen na D
ASUS A6T AP017
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

no a Ty to mas vyzkousene? protoze klasicky zastupce preci funguje naopak, tedy ze ma cestu urcenou, ne ze ji urcuje...
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

ano funguje to -> na plose kliknes na vlastnosti zastupce dokumenty das presunout a vyberes kam a je to.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - Outemu Silent Peach V3, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

brabee píše:no a Ty to mas vyzkousene? protoze klasicky zastupce preci funguje naopak, tedy ze ma cestu urcenou, ne ze ji urcuje...
takhle to mám

D:\Documents and Settings\blablabla\Dokumenty
ASUS A6T AP017
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

http://support.microsoft.com/kb/310746/en-us
How to Change the My Documents Folder Storage Location

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders
brabee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brabee »

aha tak díky moc :)
MikEdge
Začátečník
Začátečník

Re: Přesun složky "Documents"

Příspěvek od MikEdge »

Muzu se zeptat, jak dokumenty presunout v MS Vista? Pro podobny postup zde nejsou pripraveny podminky (funkce Presunout). Diky.
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Přesun složky "Documents"

Příspěvek od Zbyna »

Vlastnosti a na jedné z karet (nevím přesně na které) máš cestu, tak ji nasměruj např na D:\Dokumenty a zeptá se tě, jestli tam chceš přesunout všechny stávající data ze složky původních dokumentů. Jestli dáš ano nebo ne, to už je na tobě, ale příště bych se zkusil první mrknout, jestli to nebude podobně jak v XP... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“