Spirit píše:rotvik: mam strach, ze tvoje ruky a rychlost vnimania organizmu rozpozna rozdiel medzi 5800 ci 10k snimkov, rovnako tak 1600 vs. 2000dpi, ked aj tak tu senzitivitu znizis a teda pixel na podlozke sa bude delit pomerom voci pixelu na monitore...
To první poznám bezpečně, to druhý jenom podle rychlosti kurzoru.
dallas96 píše:Ete by sa niekto ozval kto ma s oboma podlozkami skusenosti?
Já ten test psal. QCK je moc fuj. Tu bych nebral jako bych nebral Icemat sluchátka.
a4-750bf mam a za tu cenu do 500kc je to fakt asi nej volba,pro stredne velkou ruku a mensi ideal /moje stredne velka:)/, sensor ok,snima bezchybne,ackoliv pouzivam velkou sens a nepouzivam tedy velke pohyby po podlozce....
MS I Optical mi bohuzel funguje jen na 125Hz,takze ji nemuzu objektivne hodnotit...Nedari se mi pod win 2000 tam pretaktovat port
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
flanker píše:a4-750bf mam a za tu cenu do 500kc je to fakt asi nej volba,pro stredne velkou ruku a mensi ideal /moje stredne velka:)/, sensor ok,snima bezchybne,ackoliv pouzivam velkou sens a nepouzivam tedy velke pohyby po podlozce....
MS I Optical mi bohuzel funguje jen na 125Hz,takze ji nemuzu objektivne hodnotit...Nedari se mi pod win 2000 tam pretaktovat port
ono aj ked pretaktujes port tak ti to pri tej a4tech nepomoze lebo pouziva nejake "pomale" USB cize aj ked port pojde dajme tomu na 1000 HZ tak ti to nepomoze a pojde vzdy na 125 HZ
S4ne píše:
ako MS maju kvalitne mysi ale neviem no:( ako sa senzor sprava atd... hlavne v CS a celkovo FPS hrach
Jako že sem ji koupil přítelkyni neznamená, že je to šunt ( ostatně to bych jí nechal toupchpad nebo koupil nějakej levnej Genius, ale já chtěl něco levnýho a kvalitního, páč na tom notebooku každou chvíli něco dělám, to nejlíp splnila právě ta IE 1.1 ) - je to kvalitní myška, dobře udělaná a přesná, neustřeluje, ale zkoušel sem i tu 750-ku a říkám ti, že z funkčního hlediska si nepomůžeš. Jestli chceš vyšší ligu, tak je tu DiamondBack, Copperhead, G5, ExactGame 9000 nebo nový král - DeathAdder. Samozřejmě taky budeš muset platit.
S4ne > senzor se chova uplne normalne, jen je to proste "pouze" 400dpi, jinak s touto myskou sem par tisic hlav rozdal a nevidim duvod proc by mela byt spatna
Cujo píše:S4ne > senzor se chova uplne normalne, jen je to proste "pouze" 400dpi, jinak s touto myskou sem par tisic hlav rozdal a nevidim duvod proc by mela byt spatna
viem ze tu mys maju aj profesionalni hraci ale preto ju zase nekupujem zaujala ma vzhladom a pocul som ze celkom dobre sa na nej hra a preto som chcel porovnanie s 750bf
To bude spíš na individuální dotaz. Napiš třeba na Casemodding.cz, Patro.cz nebo Alza.cz - vedou tam už carbon edici G7, takže by mohli sehnat i tu od G5.
S4ne píše:no tak vzdy sa nacapem ze ju inak drzim jak mam takze tvar iny moozno
No počkej, že ji držíš jinak než je v návodu ničemu nevadí. Jestli ti to vyhovuje, nebolí tě ruka a vůbec je to TOBĚ OSOBNĚ pohodlné, tak nevidím problém.
S4ne píše:no tak vzdy sa nacapem ze ju inak drzim jak mam takze tvar iny moozno
No počkej, že ji držíš jinak než je v návodu ničemu nevadí. Jestli ti to vyhovuje, nebolí tě ruka a vůbec je to TOBĚ OSOBNĚ pohodlné, tak nevidím problém.
zasa nehovorim ze jak v navode ale proste no neviem to vyjadrit slovami
Celkom sa mi paci SteelPad 4D ale velmi ma odradza jej zivotnost. Co som cital tak dost userom sa vysuchala (pol roka az rok).
Neni som hrac (hram len malo) tak za podlozku nechcem vyhodit viacej penazi takze skuste vybrat z tichto kadidatov.