Company of Heroes
Moderátor: Baneshee
- hurrican
- Začátečník

-
No dikes za rady.... Hram v 1280x1024... na plne...Aspon pred tym som to tak mal na tej 1900xt (inac to bola 512MB) aj ked niekedy to nebolo najplynulejsie ,ale iba ked som sa kukol do dialky... Mavam zapate aj 4xAA a 8XAF.. A ked som skusal bez toho tak min s dvihlo na 12 FPS... No co uz mozno drivere alebo patch...Inac nechapem... tak sa mi zda ze tuto gamesu dava MSI k tejto karte (neviem ci uz k OC ale klasickej karte) Je to smiesne ked velmi pribalia Hru ktora na tej karte seka... Inac vcera som este dal ze Automaticke nastavenie a pohadzalo to nejake polozky na medium..a slo to 1000% lepsie..a nia som si nejak nevsimol zasadny graf.rozdiel... (min FPS okolo 40-50) Inac mal som pred tym aj 7950gx2..a tam to tiez slo takto min fps okolo 5 ale ked som dal prvy patch tak to hned vyskocilo na 35....takze chyba moze byt aj v gamese ...No ved uvidim ked vyfaju (ak teda este neni) tu DX10 verziu,tam cakam ze by to mohlo ist lepsie.... 
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
hmm...ale je to mozne ...napis presne nasatvenia, mozme porovnat....hurrican píše:Zdravim...Hrate niekto na 8800gts 320MB...Skusal som to na tejto karte ale nejako som zadiveny...Pred tym na 1900xt min FPS v tom teste okolo 25-30... a teraz na 8800gts min. fps 8..a ked spustim hru sekanica.... tomu sa mi nechce verit ze by to ta karta nezvladala... ovladace mam 97.92...
inak pre tuto kartu doporucujem nastavit detaili textur na high, nie ultra
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- hurrican
- Začátečník

-
No skusil som dat vsetko na High( ako len slo) 8AF 4AA Len textury som nedal ultra ale high... a min FPS vyskocilo na 36.... (aj ked samozrejme ked to htam a kuknem do dialky tak to seka...) 
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
skus este alt + tab ked to seka ... a potom s5 do hry...hurrican píše:No skusil som dat vsetko na High( ako len slo) 8AF 4AA Len textury som nedal ultra ale high... a min FPS vyskocilo na 36.... (aj ked samozrejme ked to htam a kuknem do dialky tak to seka...)
pozri aj sekciu nvidia graficke karty 8800gts/gtx
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- hurrican
- Začátečník

-
No tak som preinstaloval win.... Nahodil CoH (patche som zatial nedaval) a skusil hrat... Skusla som to v tutorialy (infantry) hned na zaciatku,a pozarel do dialky ako to seka.... najprv som bol pprekvapeny ze to neseka (vsetko na high,ultra... aj textury-ultra... ),ale potom som si vsimol este ten pousvnik,level of detail ze som mal v polke..tak dal doprava na plno... a pustil zasa tutorial... No teraz to uz klasicky sekalo..... dost,skusil som dat alt-tab a nic tak zasa alt-tab.a potom sa to rapidne lepsie rozbehlo... Ked som sa pozrel do diaklky,tak to este islo trosku pomalsie...a le nesekalo jak pred tym...Nechpem preco sa to musi na tejto karte takto robit... Myslite ze to casom vyriesia nejake ovladace,alebo tak.... Ono to je na tom ze clovek nevie kedy to ma pouzit...Co keby som to pouzil aj v inej Gameske a ta by sla o dost lepsie... Ale ako casto to pouzivat...? Nestaci vzdy len raz po loadingu...? Dikes 
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Scot 666
- Začátečník

- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To hrajes na te sve fx5200?keno 10 píše:mne to dosti bavísem dakde v 12 nebo 13 misi ted nevím
![]()
haluz ked som na base aide po mne tank a obranujem to vojakmy so zapalnymi flasami
a hned jak mi kilnu tak si naklikam posily
edit: chi chi chi cha cha cha
Naposledy upravil(a) Coololooser dne sob 17. bře 2007, 00:10, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
- keno 10
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Fifi
- Středně pokročilý

Tak jsem taky neodolal a pustil se do COH. První dojmy byly užasné. Skvělá grafika hratelnost, herní systém. Poté jsem si vyzkoušel také skirmish a dospěl k závěru, že je to jen propracovaný Generals. Když jsem hrál kampaň, tak jsem hltal každou novou věc, ale po vyzkoušení skirmishe mě to trošku zklamalo. Od hry hodnocené "Must have" jsem čekal víc.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Deláš si srandu nebo si to vůbec nehral ?Fifi píše:Tak jsem taky neodolal a pustil se do COH. První dojmy byly užasné. Skvělá grafika hratelnost, herní systém. Poté jsem si vyzkoušel také skirmish a dospěl k závěru, že je to jen propracovaný Generals. Když jsem hrál kampaň, tak jsem hltal každou novou věc, ale po vyzkoušení skirmishe mě to trošku zklamalo. Od hry hodnocené "Must have" jsem čekal víc.
1) I kdyby to byli jen "předělaný" Generals tak je to dokonaly, pac Generals byli..
2) Každá RTS je vicemene jen remaknutá Duna II, o tom to proste je
3) V rámci možností jde CoH uplne jinym smerem, herní system a cesta k vitezství je uplne jina nez v Generals a to ti potvrdí kazdej kdo to hral. V Generals mas moznost se zakopat u svy zakladny a jen čekat, to je v CoH cesta rovnou do hrobu. Ze začatku mi to nevyhovovalo, kdyz jsem si zvyk, tak me to nepustí a nepustí...
Komu v oblasti RTS smrdí i CoH - co byste proboha jeste chteli?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- spajda
- Začátečník

-
A co uz ste zkouseli jiny mody. Ja zkusil infantry mod ten me teda moc nechytl, ale dal sem tam reality mod a asi uz nikdy jinak. Je to hodne zrychleny, vojaci padaj po jednom dvou vystrelech, kdyz se kryjou maji velikou vyhodu. Jenom jaksi se ztraci vyhoda paraganu
. A take zlobi AI protivnika a spoluhrace, kteri jak kdy stavi nebo nestavi tanky. Je to spis zalezitost hrace proti hraci. Musite vyzkouset 
-------------
Q4,4G,HD4850,WD disky,enermax500W,atd.
Q4,4G,HD4850,WD disky,enermax500W,atd.
- Fifi
- Středně pokročilý

Ano hrál.Sentenced píše:Deláš si srandu nebo si to vůbec nehral ?
1) I kdyby to byli jen "předělaný" Generals tak je to dokonaly, pac Generals byli..
2) Každá RTS je vicemene jen remaknutá Duna II, o tom to proste je![]()
3) V rámci možností jde CoH uplne jinym smerem, herní system a cesta k vitezství je uplne jina nez v Generals a to ti potvrdí kazdej kdo to hral. V Generals mas moznost se zakopat u svy zakladny a jen čekat, to je v CoH cesta rovnou do hrobu. Ze začatku mi to nevyhovovalo, kdyz jsem si zvyk, tak me to nepustí a nepustí...
Komu v oblasti RTS smrdí i CoH - co byste proboha jeste chteli?
ad 1 Nebyli špatní, ale o dokonalosti bych nemluvil.
ad 2 Souhlas, vývoj RTS je fakt pomalý.
ad 3 No to mi přišlo právě úžasné, herní systém konečně není jen o stavění nesmyslných budov, těžbě čehosi a následné stavbě přehršle panduláků, vozítek a letadýlek. Líbí se mi, že konečně panduláček s MP40 nerozstřílí Shermana na sračky. Terén se dá konečně porádně rozbít. Jednotky se umí krýt. Trošku mi vadí to "vyrábění" jednotek přímo na bojišti. A také neomezený lidský potenciál. Nikdo mě nehodnotí, když dobiji bod s polovičnímy ztrátami.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tohle je vec nazoru, ja osobne mam nejradši "old school" RTS ala DuneII, Generals nebo Lotr - nic novatorskyho, furt to samy, ale pořád zatracene zabavny
Verim, ze CC3 bude stejnej, k čertu s originalitou za každou cenu...
CoH je pojetím uplně nekde jinde a stejne me baví - ma totiž neskutečnou atmosferu, spád, pořád se neco deje. Rozhodne to neni pro klidný hraní, prave proto, že se človek nemůže jen opevnit a čekat.
Jsem jedine rád, že nám do tyhle (a podobnych) her necpu super-dee-duper (tm) realismus za každou cenu, musí zůstat prostor pro to nejdůležitejší - pro hru.
CoH je pojetím uplně nekde jinde a stejne me baví - ma totiž neskutečnou atmosferu, spád, pořád se neco deje. Rozhodne to neni pro klidný hraní, prave proto, že se človek nemůže jen opevnit a čekat.
Jsem jedine rád, že nám do tyhle (a podobnych) her necpu super-dee-duper (tm) realismus za každou cenu, musí zůstat prostor pro to nejdůležitejší - pro hru.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Darden
- Nováček

Ahoj,ahoj tak jsem si konečně zahrál i za německou stranu.Se mi zdá že je mnohem těžší,hlavně když amerikáni nasadí děla tak moje tanková armáda nemá šanci na přežití.Nusím víc kombinova s pěchotou a taky hosně záleží jakou podporu zvolím.Odzkoušel jsem všechny,zatím každou jen jednou ale asi nejlepší je DEFEND,skrz tu 88ku.O půlku mojeho území se ani nemusím starat.Ostatní podpora nic moc.Dělostřelecká podpora je mizerná a než můžu nasadit Tigra tak je už pozdě. 
Naposledy upravil(a) Darden dne úte 27. bře 2007, 00:39, celkem upraveno 1 x.
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
..tady nejaky blizsi (i kdyz mikro) info..
Chystá se Company of Heroes 2?
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
o tom jsem mluvil mel jsem to z jednoho serveru, ale jelikoz to je opravdu micro tak sem to ani nezminoval.Maxtor píše:..tady nejaky blizsi (i kdyz mikro) info..
Zeptam se i Vas kdo to hrajete...co by jste chteli v addonu/2?
Vsude se rika Rusko, atd.
No ja bych chtel par misi v zime...snih(strasne se mi libi zimni nemecke maskovani-uniformy)