prehravani jakehokoliv vide jede v interleasu... co s tim?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
oyza
Začátečník
Začátečník

prehravani jakehokoliv vide jede v interleasu... co s tim?

Příspěvek od oyza »

u kamose jsem zapojil fireware, nahral mu tam nejaky to pinacle studio. kdyz stahnu video v dv nebo v mpeg2 tak kterykoliv z nich pri prehrani jede v interleasu. doma mi to jeho video jede v pohode. u nej na kompu jsem zkousel samotny ffdshow, samotnej ace megacodec a i oboje. bezne pouzivam oboje a vsude mi to funguje. delal to media playa 9 i 10. ode dneska tam ma i winfast dvb-t kartu a ta pri prehavani rychleho pohybu dela to samy. opet interlease. vi nekdo jak se toho krapu zbavit? kterej codec ci co to tvori? pls help, sem zoufal
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Interlease neznám, nejspíš hovoříš o interlaced (prokládaný obraz). Což je video z kamery jaksi defaultně, pokud ho chceš neprokládaně zobrazovat na počítači tak je potřeba proces zvaný deinterlacing :-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

megakodek je co?
Musiš v Pinnacle první nahrat, pak editovat a pak vyrenderovat do čeho chceš, hlavne musiš dát plnohodnotny kodek ne jen ty co jsou obsaženy na dekodování filmů, ty jsou práve v packech jako allin apod. Deinterlace je pak nastaveni v rendrévání jako volba....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“