zpozdeni zvuku pri nahravani z tv karty

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
martin99
Nováček
Nováček

zpozdeni zvuku pri nahravani z tv karty

Příspěvek od martin99 »

Dobry den vsem...
chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevi, ... kdyz nahravam z tv karty winfast leadek xp 2000 z videa pres koaxialni kabel do pc p4 1.5 gh,786 mb ram nejake video, tak se mi stava ze se mi zpozduje zvuk, pri nahravani nic nepozoruji,a pak kdyz si to pustim,tak treba kus je dobry,a pak je to posunuty ,, nevite,cim by to mohlo byt? Ma to neco spolecnyho s ukladanim. Zkousel jsem do mpeg 1 i 2 ,delalo to pri obojim. Nebo to je spatnou nahravkou na videokazete, nevim.
Poradite???????????
Martin

Dekuji vsem za prispevky,, mozna mi nestiha pocitac,, stahnul jsem nejake nove ovladace, tak zkusim neco nahrat a pak uvidim. Ted jsem zkousel 2 minutove shoty a zatim to jde.. jen jestli 2 minuty neni malo.
Ono koupit hardwarovou tv kartu je asi drahe,nebo neni?
Zatim Martin :roll:
Naposledy upravil(a) martin99 dne čtv 29. bře 2007, 16:33, celkem upraveno 1 x.
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Je to tim že tahle karta koduje do mpeg1/2 softwarově a tvůj pc to nestíhá - aspoň bych si tipnul.
Pořídit kartu co koduje hardwarově a tuhle střelit někomu kdo se chce jen dívat. Nebo lepší komp
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Romča
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Romča »

Zdarec.
Tuhle kartu jsem mel, a delala to samy. pri nahravani pres DivX problem zmizel. Pro nahravani do mpeg pomohly nove ovladace.
Asus CrossHair+AMD Athlon 64 X2 5600+, GF 7900GTX 512MB DDR3, A-Data Vitesta 2x1GB DDR2 800MHz, HDD cca 1TB, Gigabyte Hybrid TV Card, DVD LG SuperMulti,Creative X-Fi, Genius 5.1 Home Theater, 20" LCD NEC 20WGX2, FSC Loox T830, Suzuki Jimny 1.3 16V 4x4, KM Dynax 5D + Sigma 28-300, Sony A100 + sigma 28-70/f4 a navigace SmartMaps 3
martin99
Nováček
Nováček

Re: zpozdeni zvuku pri nahravani z tv karty

Příspěvek od martin99 »

martin99 píše:Dobry den vsem...
chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevi, ... kdyz nahravam z tv karty winfast leadek xp 2000 z videa pres koaxialni kabel do pc p4 1.5 gh,786 mb ram nejake video, tak se mi stava ze se mi zpozduje zvuk, pri nahravani nic nepozoruji,a pak kdyz si to pustim,tak treba kus je dobry,a pak je to posunuty ,, nevite,cim by to mohlo byt? Ma to neco spolecnyho s ukladanim. Zkousel jsem do mpeg 1 i 2 ,delalo to pri obojim. Nebo to je spatnou nahravkou na videokazete, nevim.
Poradite???????????
Martin

Dekuji vsem za prispevky,, mozna mi nestiha pocitac,, stahnul jsem nejake nove ovladace, tak zkusim neco nahrat a pak uvidim. Ted jsem zkousel 2 minutove shoty a zatim to jde.. jen jestli 2 minuty neni malo.
Ono koupit hardwarovou tv kartu je asi drahe,nebo neni?
Zatim Martin :roll:
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Karty s HW kodekama se daj sehnat si myslim tak od 1kkč výš... taky sem si ted koupil SW protože sem blb takže asi budu kupovat jinou a tuhle někde střelim...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
martin99
Nováček
Nováček

Re: zpozdeni zvuku pri nahravani z tv karty

Příspěvek od martin99 »

Chci podekovat a rict, ze kdyz jsem to kupoval,tak jsem o tom vedel houby...
Taky se mi zdalo.ze mi to pc nestiha.,, jen jsem to potreboval od nekoho potvrdit, asi mi to fakt nestiha,, jedine si koupit s hardwarovym encoderem.
Stahnul jsem novy ovladace, sice obraz je daleko lepsi. ale to nahravani je porad stejne.
Takze ji vyskubnu a kdyby nekdo mel zajem tak za 500 kc, aspon se bude koukat, nebo jestli ma lepsi pc,tak mu pujde i nahravat.
Ja uz pockam ,az si jednou zase postavim o neco lepsi sestavu,planuji tak za rok,dva,az to trochy ty ceny klesnou.
Mejte se
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“