Problém se Samsung SH-D163A SATA

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Romča
Začátečník
Začátečník

Problém se Samsung SH-D163A SATA

Příspěvek od Romča »

Zdravim.

Mam sice jen obycejnou (nevypalovací) verzi, ale je to samsung, tak treba na to nekdo z vas narazil.

Mam problem s orig. CD/DVD, resp. jen s tema, co jsou chraneny.
Muzu s tou mechanikou nainstalovat cokoliv z orig. cd/dvd, ale kdyz pak zkusim ten nainstalovanz soft spustit, tak mi to pise tu klasickou hlasku : Vlozte spravny CD/DVD disk a ...

Kdyz ten disk premdam do vypalovacky LG (pripojena pres PATA), tak jde spustit vse.
Muze to byt tim SATA, nebo je krpata mechanika?
Dik

//edit: Sorry, uz mi hrabe. Mechanika je Samsung SH-D163A SATA. System Win XPPro SP2

//Bathory - rozděleno

//edit: Tak ten samy problem mam s ASUS DRW 1814BLT SATA. Firmware verze 1.04, problem se spoustenim zatim zjisten u CIV4, COD2 a Gothic3. Na tom samsungu byl i problem s instalaci Office2007.
To Bathory: co znamena rozdeleno? dik
Asus CrossHair+AMD Athlon 64 X2 5600+, GF 7900GTX 512MB DDR3, A-Data Vitesta 2x1GB DDR2 800MHz, HDD cca 1TB, Gigabyte Hybrid TV Card, DVD LG SuperMulti,Creative X-Fi, Genius 5.1 Home Theater, 20" LCD NEC 20WGX2, FSC Loox T830, Suzuki Jimny 1.3 16V 4x4, KM Dynax 5D + Sigma 28-300, Sony A100 + sigma 28-70/f4 a navigace SmartMaps 3
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Zatím neporadím (předpokládám, že firmwary jsi zkoušel?), ale zítra budu mít Samsung SH-S183L, taky na SATA připojení, takže bych dal kdyžtak vědět.
Romča
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Romča »

Jasne jasne. Firmware byl u obou mechanik prvni na rade. Nepomohlo.

Ale pri pokusech jsem prisel na zvlastnost - dela to jen u originalek, ktere jsou nejak chranene. Pripada mi, jako by ta ochrana integrovana do her striktne vyzadovala IDE/ATAPI zarizeni.
Asus CrossHair+AMD Athlon 64 X2 5600+, GF 7900GTX 512MB DDR3, A-Data Vitesta 2x1GB DDR2 800MHz, HDD cca 1TB, Gigabyte Hybrid TV Card, DVD LG SuperMulti,Creative X-Fi, Genius 5.1 Home Theater, 20" LCD NEC 20WGX2, FSC Loox T830, Suzuki Jimny 1.3 16V 4x4, KM Dynax 5D + Sigma 28-300, Sony A100 + sigma 28-70/f4 a navigace SmartMaps 3
BRBlosh
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRBlosh »

Nie je to sposobene tym, ze SATA mechaniky detekuje ako SCSI device? Tak isto su pomenovane aj Virtualne mechaniky a tym padom si ta ochrana mysli, ze ta SATA napalka/citacka je virtualna mechanika?

Je to len moj skromny nazor, tak ma nekamenujte :-)
Core 2 Duo installed...
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“