1280 setko max AF 4X static lightinin
avg 103 max 460 min 0.4 ? (asi swap) inak to beha jak po masle
Moderátor: Don

Zbytok pc ju nedokaze nakrmitMirkana píše:OBR: mužeš vysvetlit proč když přetaktuju VGA tak to nemá v benchmárku vliv na FPS?

no je to absolutne hratelny i s bloomem, jen disk je brzda (proto to nizke minimalni fps),.. s GK To nema do celat, sak podivej na AVG FPS co jsem mel...godlike píše:Presne tak...ma se to otestovat na high jinak to nema vyznam...jinak na x1300 to musi bejt teda soda800x600 nula detaily 10fps...uprime na video ano na hry nikoliv dyk je to lowend ..jinak koukam radeony maji dost divokej rozptyl..asi to nekorektne meri

Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji

nvidia pracuje na driverech, ktere to maji radikalne vylepsitHEAD píše:No tak nevim ale neco tu je spatne.Vsechny karty snad krome x1650 podavaj lepsi vysledky, jak Gf8800gtx/gtx.Takze bud lidi kecaj s nastavenim a nebo ten 5 let(nebo kolik) strej engine beha lip na starych kartach...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji

urcite sme sa vela dozvedeli, obmedzenost bez hranic...mafian144 píše:...