predem dik za odpoved
Nefuknční PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- pecaaa88
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nefuknční PC
Nazdar,mám takovej problem...: PC mi nejde zapnout,menil jsem uz 3 zdroje zkousel prohodit oba pametovy moduly a nic.
CPU Duron 1GHz,2X256 SDRAM 133MHz,MB KOB KT 133FSX,HDD WD Caviar 8GB,VGA GeForce 4 MX nevedel by nekdo co s tim?
predem dik za odpoved
predem dik za odpoved
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefuknční PC
Tak to vypadá na desku...pecaaa88 píše:Nazdar,mám takovej problem..:PC mi nejde zapnout,menil jsem uz 3 zdroje zkousel prohodit oba pametovy moduly a nic.CPU Duron 1GHz,2X256 SDRAM 133MHz,MB KOB KT 133FSX,HDD WD Caviar 8GB,VGA GeForce 4 MX nevedel by nekdo co s tim?
predem dik za odpoved
- vikicek
- Začátečník

- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

On myslel v zásuvce...Lord píše:tezko budeme mit ty komponenty v zaruce, se podivej co tam mavikicek píše:Máš ho v zásuvce?
( to neni prdel, taky se mi to jednou stalo)
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- pecaaa88
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Ale no tak nebuďme OT.Lord píše:je videt jak reaguji rychle, vim psano "v za...." a uz reaguji
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...