Problém s USB flash diskem Seitec
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Elixir
- Nováček

-
Problém s USB flash diskem Seitec
Nazdárek, mam větší problém...Měsíc vlastním USB flash disk od Seiteca, Měsíc fungoval OK, ale teď jsem ho zkoušel rozchodit pod Linuxama, moc to nešlo. Po restartu už nejede ani ve Windowsech, zkoušel jsem to i na jiných počítačích, ale vždycky pořád to samý - Windowsy sice najdou Data Mass Storage, dokonce identifikujou i výrobce toho flashe, ale nejde z něj číst, ani zapisovat. Zkoušel jsem ho formátovat, ale ve WinXP to nejde vůbec, ve Win98 mi to napíše, že je buď špatné medium, nebo není médium vloženo.
Když jsem se díval na vlastnosti ve ¨Správci zařízení a nechal jsem naplit svazky, tak mi to napsalo, Stav: Neznámý, Styl oddílu: Nelze použít.... Tak teda fakt nevím.
Když spustím Fdisk, tak mi to sice zjistí, že to médium má 250 Mb, ale nic s ním nemůžů udělat....
Please help........
Když jsem se díval na vlastnosti ve ¨Správci zařízení a nechal jsem naplit svazky, tak mi to napsalo, Stav: Neznámý, Styl oddílu: Nelze použít.... Tak teda fakt nevím.
Když spustím Fdisk, tak mi to sice zjistí, že to médium má 250 Mb, ale nic s ním nemůžů udělat....
Please help........
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Albi
- Středně pokročilý

Mám Seitec 128MB USB 2.0. Ve Win XP to běhalo a najednou se to posralo... Nešlo to ani zformátovat... Nakonec jsem to zformátoval v W98 a nakonci formátování to napsalo chybu. Myslel jsem že je to v pr****, ale pak když jsem to připoji k Win XP to valilo a valí v pohodě... 
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Merlin_01
- Nováček

-
- zaken
- Nováček

Seitec flash disk
Mám také flash disk Seitec a pracoval mi docela v pohodě. V pondělí se mi ale stalo, že se najednou přestal hlásit a nejde z jak číst tak zapisovat. XP mi hlásí, že to chce naformátovat tuto flashku ale widle mi to nepovolí.
Neporadíte mi co s tím?
Neporadíte mi co s tím?
- hanz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Také jsem se již setkal s problémy s formátováním různých flash disků. Když všechny standardní pokusy zklamaly, tak jsem použil tuto utilitku od HP (funguje zatim na všechny flashky co jsem měl v ruce), která je navíc schopna udělat vaší flashku bootovatelnou, ale hlavně dokáže zformátovat (tudíž, znovu rozchodit) i docela "odepsané" flashky. Když nepomůže tohle, tak už asi nic.
Tady je
Tak to zkuste...
Tady je
Kód: Vybrat vše
http://data1.edisk.cz/stahni/98469/SP27213.exe_1.98MB.html- zaken
- Nováček

- Errik
- Začátečník

-
Nejde číst z Flash Imation
Zdravím, dneska se mi podělala flaska Imation 1 GB, strčím ji do USB, systém ji najde a přiřadí ji číslo, nejde z ní však číst, ve vlastnostech napíše, že volné/zaplněné místo = 0 MB. Lze uvedeným prográmkem flashku rozchodit, aniž bych z ní ztratil data? Nebo nějak jinak?hanz píše:Také jsem se již setkal s problémy s formátováním různých flash disků. Když všechny standardní pokusy zklamaly, tak jsem použil tuto utilitku od HP (funguje zatim na všechny flashky co jsem měl v ruce), která je navíc schopna udělat vaší flashku bootovatelnou, ale hlavně dokáže zformátovat (tudíž, znovu rozchodit) i docela "odepsané" flashky. Když nepomůže tohle, tak už asi nic.
Tady jeTak to zkuste...Kód: Vybrat vše
http://data1.edisk.cz/stahni/98469/SP27213.exe_1.98MB.html
Díky