Já bych spíš uvažoval o testech HW...jak to je s těmi testy? půjčujete si komponenety od nějakých prodejců jako "pod záštitou" PCT nebo každej tester individuálně? Ale novinky fakt neé-už jen kvůli tomu že
a) nesnáším konzole
b) to že chlápek spáchal sebevraždu online bych NIKDY nebral jako věc hodnou PCT
c) kdo to opravdu sleduje se může mrknout na ony zmíněné anglické weby rovnou ne...?
Hledáme novinkáře
- Behemot
- Červená karta

-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
- myom
- Středně pokročilý

a) TY!Behemot píše:Já bych spíš uvažoval o testech HW...jak to je s těmi testy? půjčujete si to nějak od nějakých prodejců jako PCT nebo každej tester individuálně? Ale novinky fakt neé-už jen kvůli tomu že
a) nesnáším konzole
b) to že chlápek spáchal sebevraždu online bych NIKDY nebral jako věc hodnou PCT
c) kdo to opravdu sleduje se může mrknout na ony zmíněné anglické weby rovnou ne...?
b) novinka jako novinka
c) ne.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a) Podle nějaké ankety konzole "zajímají" 8% čtenářů. Pozoruhodné ovšem je, že spousta lidí, kteří konzole nemají a nehodlají kupovat, si novinky o nich s chutí přečtou.Behemot píše: a) nesnáším konzole
b) Kdyby sis místo pindání přečetl první post, věděl bys, že tady hledáme novinkáře pro HW newsky, abychom zvýšili podíl HW newsek proti SW kam spadají i online sebevraždy.
c) Divil by ses. Mně se jednou nechtěla překládat nějaká citace, tak jsem části zkopíroval anglicky, za předpokladu že to čtenáři přelouskají sami. Bylo mi za to davem vynadáno.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.