S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

OBR píše:Tak jsem to dohral potreti a videl jsem uz dohromady 4 konce na vlastni oci a jeden jako video na internetu. ja splnil 444 questu a na konec hry to nemelo vliv, ulozil jsem se pred reaktorem a z toho mista jsem mel moznost videt tri konce ...

Misto abych sel k Wisheru sel jsem odhalit tajemstvi Monolithu ... a v tom rozhovoru s dedkem dal tu druhou moznost - Najit Streloka ...
tady je videt kdo ma casu (_._) (_._) (_._) :)
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Kuwlax
Začátečník
Začátečník

patch stk-ww-10001

Příspěvek od Kuwlax »

Zdar stalkeři, nevíte náhodou jestli tento patch stk-ww-10001 řeší jen opravy chyb nebo zlepšuje i plynulost hry na slabších mašinách? Mám X2 4200+(@220x11), 7600Gt Extreme, 2x512MB, jsem skoro na začátku osvětlení mám na plno a zbytek nastavení na střed a stíny a trávu skoro na minimum a zatím se to drží nad 30+FPS ve vesnici a mimo zástavbu 40-50, je to potom o moc náročnější na grafiku nebo se to plus minus drží. Díky za názory a vodce zdar
l0k2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l0k2 »

OBR píše:Tak jsem to dohral potreti a videl jsem uz dohromady 4 konce na vlastni oci a jeden jako video na internetu. ja splnil 444 questu a na konec hry to nemelo vliv, ulozil jsem se pred reaktorem a z toho mista jsem mel moznost videt tri konce ...

Misto abych sel k Wisheru sel jsem odhalit tajemstvi Monolithu ... a v tom rozhovoru s dedkem dal tu druhou moznost - Najit Streloka ...
V ktorom meste, alebo casti je ten dedko? Lebo cez Pripyat a NPP som sa uz iba prestrielaval.
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Casu tri prdele nemam, staci mit jen chytre ulozene pozice ... cela hra mi zabrala 8 hodin cisteho casu coz neni mnoho ...

PS. nechci moc prozrazovat ale musis splnit Mise : meet the Guide, meet the doc at the hidden place, pak navstivit hotel v pripjati kde najdes dekoder, pak najdes specialne skryte dvere v sarkofagu a projdes jimi, pote nasleduje boj a zvlastni mistnost, kde az neco (nebudu rikat co) udelas tak se objevi takovej dedek, a ten se te pta a podle toho jak odpovis takovej bude konec ... pokud zvolis druhou odpoved, nasleduje jeste dlouha honicka po strechach reaktoru, pomoci teleportu se presouvas dale az k uplnemu JEDINEMU 100pro SPRAVNEMU konci ...
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

tahle hra je brutalne nedoladena,sem uz konecne v ty zone, mesto plny panelaku jak tam mam doprovazet ty stalkery, strasne se mi to tam seka,pada to az na 1fps,mam to na medium,nehratelny,sem necekal ze to pojede takhle mierne na X2 2ghz ,1gb ram a 78GS :evil:
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

ak teda nemam patch tak to neprejdem dokonca ?? :( :twisted:
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

keno 10 píše:ak teda nemam patch tak to neprejdem dokonca ?? :( :twisted:
pokud vim tak obr a plno lidi to dohralo pred vydanim patche... takze v tom bych takovy problem nevidel.. je na nekterych konfiguracich byl problem s jednim NPC

BTW par screenu z moji konfigurace:
http://cubiczech.chytrak.cz/FOTO/sp_ind ... alker%20SP
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

videl som animacku s mysami ako daky vojak stoji a oni idu zo stran nevie mi niekdo povedat ako daleko som v hre ?? aaspon priblizne :wink:
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

keno 10 píše:videl som animacku s mysami ako daky vojak stoji a oni idu zo stran nevie mi niekdo povedat ako daleko som v hre ?? aaspon priblizne :wink:
tak priblizne tam kde ja... :-D to vidim tak na tretinu...
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Ja nevim jak vy (teda vim), ale ja si hru uživam, pomáhám kámošům, zabírám co se dá, sleduju každej detail a hru si celkově užívám. Nic moc by mi to nedalo dohrát co hned jako OBR :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

ja splnil 444 questu takze take jsem se neflakal, pobail jsem se super ale stacilo ...
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Speedy FX píše:Ja nevim jak vy (teda vim), ale ja si hru uživam, pomáhám kámošům, zabírám co se dá, sleduju každej detail a hru si celkově užívám. Nic moc by mi to nedalo dohrát co hned jako OBR :)
Povedz prosim ta ako ti to slape na tvojej masine ?
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

palda píše:...BTW par screenu z moji konfigurace:
pekny,ale nemas tam zadny screeny z blizka,neni videt na kolik mas detaily textur a objektu, me to taky jede kolem 40-60fps ale cuka se to nehorazne v par msitech,pritom fps neklesa, jen v tom meste to spadlo na 1-5fps, asi kvuli botum bo nevim cemu :(

tady sou zas mi screeny http://data2.edisk.cz/stahni/58774/stal ... .64MB.html
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Logue píše:
Speedy FX píše:Ja nevim jak vy (teda vim), ale ja si hru uživam, pomáhám kámošům, zabírám co se dá, sleduju každej detail a hru si celkově užívám. Nic moc by mi to nedalo dohrát co hned jako OBR :)
Povedz prosim ta ako ti to slape na tvojej masine ?
Jak asi, je to OBR a má trochu jiný HW než většina lidí..Takže na full co to dá a v pohodě :roll:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Hijacker933 píše:
palda píše:...BTW par screenu z moji konfigurace:
pekny,ale nemas tam zadny screeny z blizka,neni videt na kolik mas detaily textur a objektu, me to taky jede kolem 40-60fps ale cuka se to nehorazne v par msitech,pritom fps neklesa, jen v tom meste to spadlo na 1-5fps, asi kvuli botum bo nevim cemu :(

tady sou zas mi screeny http://data2.edisk.cz/stahni/58774/stal ... .64MB.html
jeste nejaky dodam, textury nic moc, ale ten bloom udelal svoje, nechapu proc je defaultne vypnutej (mozna se zapne na high nastaveni, ale podle screenu ocividne ne)
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

jj bloom to hodne zlepsil,ale obcas az moc rozmazava a nekde me hdne stval, v par misich sem nevidel ani na paku kterou sem mel zapnout na psi-emisni masine, jenom nechapu ty vykonovy propady, ten patch to nijak neresi?
Garnet000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garnet000 »

tak bloom sa na hi-endu sám od seba nezapne.

KOTASI! Louge sa pýtal Speedyho jak mu to slape na jeho mašine. Všetci vedia že take stroje jak má Obr to zvládnu ľavou zadnou :wink:
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Hijacker933 píše:jj bloom to hodne zlepsil,ale obcas az moc rozmazava a nekde me hdne stval, v par misich sem nevidel ani na paku kterou sem mel zapnout na psi-emisni masine, jenom nechapu ty vykonovy propady, ten patch to nijak neresi?
ty propady jsou hlavne kdyz se nacitaji nove textury... u me to byva dost znat, protoze mam jeste stary ATA disk, ale defragmentace dost pomohla, vcetne defragmentace mista pro swap (vypnuti swapu, defragmentace volnyho mista a znovuvytvoreni swapu)

dalsi screeny, vcetne obligatniho screenu pro Obrovo timedemo (pro porovnani)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Logue píše:Povedz prosim ta ako ti to slape na tvojej masine ?
No já jedu na 1280x1024 na statická světla, AA a AF mám off, ostatní full a jede to tak na 30-50FPS stabilně a při (asi) swapu se to vždycky "jemně" zaškobrtne :(
palda píše:Ty propady jsou hlavne kdyz se nacitaji nove textury... u me to byva dost znat, protoze mam jeste stary ATA disk, ale defragmentace dost pomohla, vcetne defragmentace mista pro swap (vypnuti swapu, defragmentace volnyho mista a znovuvytvoreni swapu)
Přesně tak, vždycky se to seká, hlavně když třeba běžim, tak to je furt. Zkusim tvuj tip a dam vědět. I když moc nadějí tomu nedavam, stalkera mam zdefraglyho, zkusim ten swap znovuvytvořit...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

palda píše:Ty propady jsou hlavne kdyz se nacitaji nove textury... u me to byva dost znat, protoze mam jeste stary ATA disk, ale defragmentace dost pomohla, vcetne defragmentace mista pro swap (vypnuti swapu, defragmentace volnyho mista a znovuvytvoreni swapu)
Skus si vytvorit 4GB swap na zvlast jednej particii :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“