KLAYMGR.EXE

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
AigorW
Začátečník
Začátečník

KLAYMGR.EXE

Příspěvek od AigorW »

Při pravidelné údržbě PC mě praštil do oka tenhle proces, tak sem ho típnul, ale jediný info co se mě podařilo najít přes google jsou, že jde o backdoor :x

Převelice by mě zajímalo jak se na můj PC dostal a jak vůbec má fungovat atd. Ale nikde se nemůžu ničeho dopátrat, netušíte kde dohledat další info ???

(existuje určitá šance, že mi ho sem někdo nastrčil úmyslně, proto se snažím zjistit, k čemu měl ten prográmek sloužit :evil: )

Ev. ho mohu někam poslat na analýzu, kopii jsem si zálohoval.
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

Jak se Ti tam dostal, to tezko rict. Na analyzu ho muzes poslat na virustotal.com, ale je to smejd. Nic vic Ti asi nereknou.
Proste to chce klasickou ochranu compu anti vir, spyware, firewall a netukat na kazdou p...vinu. Kdyztak Ti muzem mrknout na log.
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

Hmm, zkusim to tam poslat.

Klasiku znam,...
Ono je to vlastne po 20 letech co delam u kompu prvni hajzl, kteryho sem vedome nedotahl ja, tak me to vrta hlavou. Tim spis, ze se objevil v mym firemnim PC a sit tady mame zabezpecenou az moc (ze nefunguje mj. ani poradne PCT4um).
Mozna ho nekde zkusim pustit a budu monitorovat co se snazi delat.

Jediny vysvetleni me totiz fakt napada, ze mi ho sem nekdo strcil za nejakym ucelem, tim vic me to s..re !
Baron Prášil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Baron Prášil »

proč ho chceš posílat na analýzu,když už je zanalyzovanejObrázek
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=KLA ... Hledat&lr=
já to úplně nechápu. chceš se ho zbavit?chceš ho studovat?
nebo jaký nezákonný věci chceš s tim chudákem provozovat?Obrázek
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

Baron Prášil píše:proč ho chceš posílat na analýzu,když už je zanalyzovanejObrázek
njn, tak sem se taky dostal, ale ja z toho nic kloudnyho nevycetl. Navod na odstraneni nepotrebuju, a v tech diskusich se objevuje jen ve vypisu logu, tak sem teda asi slepej :?
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“