-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

PzKpfw VI Tiger píše:2kaimaster: Zaloz si char na PVP serveru. Stehovat se muzes, ale musis za to platit. Ale:
1. Nehraj za aliky
2. Nehraj za rogua. Nevim co na nich vidite. :?
s bodem jedna se da souhlasit :)
ale 2. bod to je dost mimo misu, proc by nemohl hrat za rouga? at si hraje co ho bavi omg, jedinej problem rougu je ze je jich hodne a aby ses dostal nekam do nejaky dobry gildy a pripadne na raidy musis mit kamose nebo stesti a umet hrat za rouga.
Pro me je roug cista DPS klassa se zajimavejma abilitama, urcite zajimavejsi nez nejakej war a taky nikomu necpu ze war je o nicem a podobny kydy
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

LOVIT píše:..war a taky nikomu necpu ze war je o nicem a podobny kydy
Hehe hlavne Wara da v PVP skoro kazdej :-D Tedy krome holy Priesta a resto druida :-)

War je momentalne hodne dobrej jako tank v protection buildu.
Samozrejme v protection buildu je nepouzitelny na PVP. Zalezi co kdo od sve postavy ceka a nemuze chtit vsechno.
Zatimco roug je diky sapu a DPS hodne zadany, warra ale v pohode muze nahradit Druid s Feral buildem a taky i po nerfu Druidi porad tankuji a berou warum praci :-D. Samo ze nemaji abililty jako block atd, ale non heroic i nejvysi instavce v pohode odtakuje feral druid, pokud ma dobry equip.

Jinak jeste nez jsem skoncil v WOWem tak jme jeli Guild Druid stealth run Mechanar :-D. Byla to docela sranda. 5 druidu jak letelo ve flight form do instance, jako kdyby se secvicovala nejaka letka na prehlidku. Pak vsichni do kocek a stealth(takovy maly utulek divokych kocek :-D )....k prvnimu bossovi rovnou :-) Jeden mel resto build, dva feralove(medved na tank a kocka na dps) a dva balance v moonkin form(na spell damagi, a na prilezitostny heal kdyz nestihal healer).
Byla to fakt sranda a je porad...staci jiny build+equip a druidi si vystaci :-D
5x combat res je take mazec.

Kdyz se vratim k tem rougum. Tak do high instance parta samozrejme vezme radsi rouga na DPS nez druida (feral-kocka). Nejen kvuli sapum. Rougove jsou nahodou dost uzitecni, a kdyz na me zautoci zezadu stylem stun, sek sek sek, stun sek sek sek....tak alespon vim ze to budu mit rychle za sebou :-D
Protoze na rouga ma Druid pouze s feral buildem v medvedovi.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

2LOVIT: Ti dam zajimavejsi nez warr. :x Warr taky neni jednoduchy a v PVP se musi covek docela otacet, rekl bych stejne jak rogue bo je to taky melee class. Takovy mage stoje kousek vedle, klika na fireball, pak blink, nejaky plosnak a zase.
Rogua nehrat sem myslel protoze jich je moc, takovy lock nebo druid to ma jednodusi. :roll: Jinak rogua sem taky zkousel a neni to spatny.
A k tomu PVP. Aby moh warr PVP, tak musi byt Arms a stejne tam neni kvuli DMG, ale jenom jako Mortal strike debuff. Protec warr je naprosto nepouzitelny a Furry uz taky, protoze s prichodem resillience jsou crity celkem omezene a na critech furry build stoji a pada.
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Zdravím, mám pár otázeček, 1. Jakou vidíte nejmenší rychlost na hraní wowa( sem tam lag) a 2. Nevíte o nějakým dobrým serveru, mohl by být českýale zahr. by mi nevadily....? Dík :)
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

1. Ty pingy to mas celkem fuk. Ja hraju s CDMA a to je furt kolem 300. Nikdy sem neměl problem, jenom v duelu sem nikdy nestihal charge. :oops:
2. Jako ofic? Jestli fakt chces česky, tak Drak'thul, ale nevim. Ja si tam udelal alta - 1 lvl a sel se kouknout do Stormwindu. Kua to se neda, ja nemoh. U nas kdyz napisu cz tak mi to vyhodi par hracu a to bych rekl, ze je spis schoda nahod. Tam sem dal CZ a hned 49 lidi. Vsichni xyzCZ, guilda Czech legion ci tak nejak nebo DEMENCZE :lol: V chatu klidne cestina. :roll: DT samozrejme ber, pokud si takovy ten hrac s nickem např: CZImbaLOL, Pi*ohahasilama, Kuavoeparba,CZCZCZPALADINCZ, atd. :lol: Tyhle nicky fakt zeru.
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Jo vidíš chybička, offic asi ne, nejsou finance :(
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

uraf píše:Jo vidíš chybička, offic asi ne, nejsou finance :(
Budto ofiko nebo to vubec nehrat, free serverem si akorat zkazis dojem.
Neni zadnej kde by vsechno fungovalo jak ma.

Neni nic lepsiho nez kdyz ti vymazou postavu po 2 mesicich hrani, nebo kdyz nelze odevzdat quest, nebo kdyz nejede portal nebo instance, nebo kdyz ti zmizi item ktery chces vyrobit...kdyz nefunguji vsechny kouzla a skilly, nejsou dospawnovane potvory....nedropuje co by melo, databaze je 100let stara....free servery jsou naprd a kazdej si na to asi musi prijit sam.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Butch píše:Budto ofiko nebo to vubec nehrat, free serverem si akorat zkazis dojem.
Neni zadnej kde by vsechno fungovalo jak ma.

Neni nic lepsiho nez kdyz ti vymazou postavu po 2 mesicich hrani, nebo kdyz nelze odevzdat quest, nebo kdyz nejede portal nebo instance, nebo kdyz ti zmizi item ktery chces vyrobit...kdyz nefunguji vsechny kouzla a skilly, nejsou dospawnovane potvory....nedropuje co by melo, databaze je 100let stara....free servery jsou naprd a kazdej si na to asi musi prijit sam.
já bych to zas tak tragicky neviděl, to co tvrdíš možná platilo před rokem, dvěma, kdy nebyly pořádný emulátory, ale teďka toho na Mangosu jede 90% jak má a pokud jsou schopný GMs tak dost věcí opravěj...
někdo by možná namítnul, že tam je málo lidí, mně to teda přijde spíš jako výhoda, zkoušel sem offik a když každej druhej koho sem potkal byla nezkušená lamka, nebo lvl60 léčící si komplexy na malejch lvl, tak sem se nakonec rád vrátil na free server :)
a ještě něco mi tam vadí, že aby bylo moje jméno aspoň trochu známý na tom serveru tak to musim hrát 24/7, na free znám skoro každýho a je to tam taková jedna velká rodina...
samozřejmě nechci tvrdit, že by byl offik špatnej, je to super hra, co uplně změnila pojetí MMORPG, ale je na každym jestli mu to za těch 400Kč/měsíc stojí, mně teda ne...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

Filetzz ma uplnu pravdu,pomaham kamaratom na freeckach a zistil som ze sa to uplne zmenilo.Zatial co ked sa pred rokom dva ledva slo a prestup na ofik bol ako z doby kamennej do 15.storocia,dnes je to mrozdiel takmer nezaznamenatelny,teda akurat ze nezarobite 45000g za tyden :) .
Btw co sa tyka warr vs. roug,asi tolko ze rogue nema proti niektorym classam vobec sancu,zatial co napr taky prot warr moze dat suboj sam proti piatim a vyde odtial sice nejak tak za 15 minut s 10% zivota,ale ako jediny zivy tvor v oblasti :D
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Kl3p_co. píše:Filetzz ma uplnu pravdu,pomaham kamaratom na freeckach a zistil som ze sa to uplne zmenilo.Zatial co ked sa pred rokom dva ledva slo a prestup na ofik bol ako z doby kamennej do 15.storocia,dnes je to mrozdiel takmer nezaznamenatelny,teda akurat ze nezarobite 45000g za tyden :) .
Btw co sa tyka warr vs. roug,asi tolko ze rogue nema proti niektorym classam vobec sancu,zatial co napr taky prot warr moze dat suboj sam proti piatim a vyde odtial sice nejak tak za 15 minut s 10% zivota,ale ako jediny zivy tvor v oblasti :D
nemam skoro zadne skusenosti s free serverem.. sam jedu na offic uz od us bety... a nerikam ze free musi byt spatny ... opavdu asi bude zalezet na tom kolik casu tomu venuji lide co se o to staraji.

jen ta cast co pises o tom rogue vs war at uz treba prot. vypovida dle meho subjektivniho pohledu o tom v cem hlavne se lisi offic a free server... na zaklade tveho prispevku a toho ze jsem si uzil s warem a roguem uz nejaky ten cas tak mam naprosto odlisny nazor... tim nechci rict ze tvuj pohled je uplne spatny ale proste to vystihuje ten rozdil mezi free a offikem... na free jsou UPLNE jina pravidla a defakto by slo rict ze hrat na free by pro me bylo jak hrat uplne jinou hru ktera jen stejne vypada. uz jen to ze free server je prizpusobovan mensimu poctu hracu... a jeste pred BC se treba MC chodilo dle serveru v 5 - 10 lidech.. oproti offic v 40. timto poukazuju na ten nejvetsi rozdil mezi free a ofikem.. a to ze muze podle serveru jit o uplne jinou hru z pohledu "pravidel".
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Presne. Na free je to jina hra. Pamatuju doby, kdy 1stam = 30 HP. Takže všichni měli mnohem vic než na ofiku. Pak to snizili vsem krome warru a warrove byli neznicitelni. Tankovat mohl warr a vubec nepotreboval def stance, protoze nebylo threat. Mob sel potom koho videl jako prvniho. Taky pamatuju doby, kdy onyxku dali ve dvou. Palat a rogue, rogue vzdycky sap (jo, fakt sli stunout bossove) a palat ranu. Nebyl problem sejmout červeneho moba a za quest pro lvl 33 dostat 17000XP (kam se hrabe outland). Vsechny elitky na konci dungu byli bossove, aby to bylo asi vyvazene. Takze na konci RZD na vas cekal lvl ?? boss. Taky nikdy nebyly nejake specialni kouzla a ability u bossu. Darkmaster ve Scholo neportoval, Tutenkash (ten pavouk v RZD jak pride po tluceni do gongu) neprisel, proste tam byl, naval na schodech v ZF taky tusim nebyl.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

VictimCZ píše: jen ta cast co pises o tom rogue vs war at uz treba prot. vypovida dle meho subjektivniho pohledu o tom v cem hlavne se lisi offic a free server... na zaklade tveho prispevku a toho ze jsem si uzil s warem a roguem uz nejaky ten cas tak mam naprosto odlisny nazor... tim nechci rict ze tvuj pohled je uplne spatny ale proste to vystihuje ten rozdil mezi free a offikem... na free jsou UPLNE jina pravidla a defakto by slo rict ze hrat na free by pro me bylo jak hrat uplne jinou hru ktera jen stejne vypada. uz jen to ze free server je prizpusobovan mensimu poctu hracu... a jeste pred BC se treba MC chodilo dle serveru v 5 - 10 lidech.. oproti offic v 40. timto poukazuju na ten nejvetsi rozdil mezi free a ofikem.. a to ze muze podle serveru jit o uplne jinou hru z pohledu "pravidel".
jo, ale s tim rozdil, ze na free serverech je to zadaco :)

BTW : ja sem teda chodil MC v 15-20 lidech :) (na iCu)
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

15-20lidi je porad polovina. ale jak jsem rekl.. odrazi to fungovani serveru ktere bezi pro uplne jine pocty lidi. a verim ze kdyby tech 15-20lidi melo sanci skusit stejne bosse co farmily se stejnyma postavama co meli na free tak by na ofiku nechapali jak moc rozdilne to muze byt. znam lidi co meli svuj free server ci jsem potkal lidi co na nejakych hrali. a proste nejde srovnat dve veci ktere vznikly byt z jednoho zakladu ale defakto jsou postaveny jinak.
nikterak tim nebranim lidem aby hrali na free.. jen si myslim ze nema cenu srovnavat ofik s free kdyz i free servery se muzou mezi sebou zasadne lisit. je treba si to skusit. a skusit wowko na ofiku znamena udelat max lvl a zacit raidovat s gildou. prace na par mesicu pro zamestnane lidi :)

ps. financni stranku veci chapu.. pro me samotneho je todle svetla vyjimka v jinak "cernem" katlogu cd co mam. a nemit nejaky prijem tak je to jeste horsi ze. proto chapu ze nekdo vidi prave penize jako to rozhodujici proc byt na free.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Hral jsem na neofiku taky nejakou dobu (antik) a muzu rict, ze to nebylo spatny, hru jsem si uzival a poznaval. nerikam, ze me to nebavilo, bavilo me to opravdu dost, zvlast kdyz jak tu nekdo psal, je to jedna velka rodina. Ale pak se ve me neco zlomilo, rekl jsem si nebudu cekat az se nekdo odlogne nebo zkouset se porad dokola lognout pres limit hracu (cca 200), nebo down serveru kdyz se nekde seskupi vetsi pocet lidi. Nevim jak je to tam ted (uz jsem tam tak rok a pul nebyl) ale za ofik bych uz nemenil zadnej free server. Ale za neco musim neofiku podekovat za vybornou prupravu do sveta wow. Kdyz jsem presel na ofik tak me sice par veci zmatlo, ze fungujou jinak nebo ze mobove i castej :D ale vedel jsem jak ten svet vypada, jak se tak nejak co dela a kde co je....na tohle muzu free server jen doporucit, zablbnete si, naucte se to ovladat a kdyz Vas to bude bavit tak hura naofik pac tam je to uplne o necem jinym....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

jo no antik taky pamatuju :) hral sem tam asi pred rokem a je fakt ze tam byly hrozny lagy + padalo to kazdou hodinu, tak sem pak odesel na iCe, tam sem v podstate doted, s par prestavkama :)
ofic sem zkousel a jak sem uz psal, mne to za tech 400/měsíc nestojí...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

to jsem si presne myslel taky, ani mi tak neslo o ty prachy jako spis o to, ze na to nebudu mit cas takze to vlastne cely budu platit uplne zbytecne. Opak byl pravdou, hraju vicemene jen o vikendech pac v tejdnu sem v praci a nejak ty 4 stovky neresim, clovek utraci za mnohem vesti kraviny a takhle alespon hraju hru co za neco stoji, ma kvalitni servis a ikdyz ji nehraju tak casto tak to za ty prachy stoji.....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

400,-/mesic je nic prakticky pro kazdyho. Jednou nepudes do hospody a mesic hrajes :-D .

Je to samozrejme o uvazeni priorit jak nalozit s penezma. Ale jak tady pise Skeeter, clovek utraci mnohem vic za mnohem vetsi blbosti. Ono hrat na officu se u nas v gilde trochu povysilo a meli sme ted nedavno gildovni sraz ve Finsku :D . Super akce, potkat ty lidi nazivo, probrat s nima vsecko mozny WoW i ne-WoW. Kdo nezkusil, tezko si predstavi :).
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Mno já bych za to, abych mohl hrát taky prachy nedal... Teď se mi podařilo dostat na free server (tranzer) a tam je to docela v pohodě. Moby taky castěj, docela mě to zaskočilo... Lidí je tam kolem 300 a lagy jsou minimální... Jako jediný problém vidím ty pády, ale pokud to spadne 1-2x do hodiny, tak to není vůbec problém ... Jenom k tomu, jak tady někdo psal, že na mangosu teď 90% věcí funguje, tak to není vůbec pravda... Vzal jsem shamana a u něj tam toho jede fakt málo, takže jsem trošku v nevýhodě...
Ale teda to se radši půjdu ožrat do tý hospy s kámošema, než sedět u compu a hrát... Já sice lidi, kteří za to platí chápu, je to chytlavé, ale když to hraju jen po večerech, tak mi na to lepší free server bohatě stačí ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

hypnotic666 píše:... na mangosu teď 90% věcí funguje, tak to není vůbec pravda...
záleží na verzi mangosu, schopnosti GM týmu a konjukci marsu s jupiterem :lol:
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

filletzz píše:
hypnotic666 píše:... na mangosu teď 90% věcí funguje, tak to není vůbec pravda...
záleží na verzi mangosu, schopnosti GM týmu a konjukci marsu s jupiterem :lol:
jj,zalezi hlavne na schopnostiach GM.
Za nie velmi velkej skusenosti s mangos moze vznikntu tzv free server kde hra 5 a pol cloveka a su tam veci ktore davaju +5555555stam atd...
2 666:to ze si sa dostal na tranzer tak to mas este celkom stastie,totiz tranzer je asi naj freecko co poznam(sak som na nom aj zacinal),funguje tam 99% ofic,tak neviem na co sa ti tam sakra nepaci-niektore servery bezia napr iba cez vikendy,dalsie padaju kazde 3 hodiny a takto by som mohol pokracovat...ale kedze ty niesi zrovna nejaky skilled progamer typ,co da lvl 70 za 6 dni :D ,tak sa to da nejak prehltnut :D
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“