Jaké kodeky a player na video pro slabší NB?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
smile4me
Začátečník
Začátečník

Jaké kodeky a player na video pro slabší NB?

Příspěvek od smile4me »

Zdravím, pořídil jsem si NB Compaq Armada E500, pentium III 600Mhz, 192MB Ram, Ati rage 8MB. Rád bych si na něm občas pustil i nějaké video v mpegu nebo avi. Zkoušel jsem použít klite kodeky nebo all in 1, ale moc se na to dívat nedalo. Nemáte nějaký tip, co použít?
Děkuji všem za rady.
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké kodeky a player na video pro slabší NB?

Příspěvek od Dzin »

smile4me píše:Zdravím, pořídil jsem si NB Compaq Armada E500, pentium III 600Mhz, 192MB Ram, Ati rage 8MB. Rád bych si na něm občas pustil i nějaké video v mpegu nebo avi. Zkoušel jsem použít klite kodeky nebo all in 1, ale moc se na to dívat nedalo. Nemáte nějaký tip, co použít?
Děkuji všem za rady.
Tak tvoje VGA nic moc....zbytek ok na video..
allin a k- lite? to si delas srandu že takovej bordel do PC vůbec pustíš :lol:
Použivej jen to co potrebuješ a ne mnoho veci pro nic !
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ffdshow bude asi nejoptimálnější
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

kdysi davno se mi overil Xvid, ten zvladne dekodovat i divx kodek atd... mel jsem K6 na 300MHz a tam se muselo s kazdym filmem dost laborovat, jinak prehravej prez BSplayer, a zkus si porat s overlayem... ja si moch treba poustet filmy v 512x384 coz byl na tenhle procesor docela vykon

, nevim jak si dneska vede ffdshow filtr, ale zkusit ho taky muzes... odinstalovat vsechny kodeky co tedka mas a hodit tam jen tohle...
smile4me
Začátečník
Začátečník

Re: Jaké kodeky a player na video pro slabší NB?

Příspěvek od smile4me »

Dzin píše:
smile4me píše:Zdravím, pořídil jsem si NB Compaq Armada E500, pentium III 600Mhz, 192MB Ram, Ati rage 8MB. Rád bych si na něm občas pustil i nějaké video v mpegu nebo avi. Zkoušel jsem použít klite kodeky nebo all in 1, ale moc se na to dívat nedalo. Nemáte nějaký tip, co použít?
Děkuji všem za rady.
Tak tvoje VGA nic moc....zbytek ok na video..
allin a k- lite? to si delas srandu že takovej bordel do PC vůbec pustíš :lol:
Použivej jen to co potrebuješ a ne mnoho veci pro nic !
No ono je na prd, že vlastně ani nevím, který kodek potřebuju. Nějak se v tomto směru neorientuju. :oops:
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Jinka díky chlapi. Zkusím ten ffdshow s bsplayerem.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

KOdek zjistiš pres GSspot načti video a on ti vyhodí co potřebuješ :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“