pokud hledáte inspiraci, nebo se jen rádi díváte na vodouchy tak zde: http://www.forumdeluxx.de/forum/showthread.php?t=164065
je naprosto skvělá galerie, sice v němčině ale na prohlížení obrázků to snad neva
875 stran, 26 227 příspěvků a 1 241 489 shlídnutí mluví samo za sebe
...občas fakt koukám co ty němci nevymyslej za ptákovinu, jako třeba full cover blok z obou stran GK...
v podstate mam. doma ho nemam, ale vim kaj ho koupit. sice je pro me zbytecne uvalit 100 za lahvicku, kterou nespotrebuju, ale co... jenom nevim kaj sehnat ten fridex... ani za boha nemuzu nikde najit...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
v podstate mam. doma ho nemam, ale vim kaj ho koupit. sice je pro me zbytecne uvalit 100 za lahvicku, kterou nespotrebuju, ale co... jenom nevim kaj sehnat ten fridex... ani za boha nemuzu nikde najit...
Pri nejhorsim ho nalijes do ustredniho topeni.
Fridex sezenes treba na pumpe. Neco by jim tam mohlo po zime zbyt.
Woyta píše:Pri nejhorsim ho nalijes do ustredniho topeni.
Fridex sezenes treba na pumpe. Neco by jim tam mohlo po zime zbyt.
no to prave je problem... hlavne muskm koupit celou lahev a to je mi proste lito kupovat...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Woyta píše:Ohrata kapalina by sla zaridit pokud jeste v dome topi. Proste to polozit na radiator. Prutok nepotrebujes.
Somto myslel skor tak napr ked mas varnu konvicu na vodu tak na spirale sa ti usadzuje najviac bordelu .... nieco podobne sa deje aj na waterblokoch proste idealna by bola skutocna zostava. Asi vies ako to myslim ..
Tak po dnesnej navsteve viscoolu som bol milo prekvapeny. Vylepseny viscool blok vypadal celkom dobre ... Podobal sa na blok od .XXX. Podla ich skromneho nazoru by mal byt malo restriktivny a vyrazne vykonnejsi ako starsia verzia V2-jky. Druhy blok co som videl bol vga blok ktoreho zakladna vypada az podozrivo podobne bloku od D-TEKu
Do 2 tyzdnov by som mal oba prototypy k dispozicci takze ked to bude doma nafotim.
No btw....Viscool od jakživa jenom kopiroval,nikdy nic nevymyslel.Všechny jejich bloky, už dávno vyrábí jedna nejmenovaná německá firma(aqua-computer)...