ASUS M2N-SLI a jakou grafiku???

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
.::Markus::.
Nováček
Nováček

ASUS M2N-SLI a jakou grafiku???

Příspěvek od .::Markus::. »

Potřebuju poradit chci si koupit desku ASUS M2N-Sli , mám vybranou
GK (ATi) MSi RX1950Pro 256Mb
tak nevím jestli mi pujde když je to deska pro SLi protože k tý GK sem měl dřív vybranou ASUS M2N-E ale ta měla nízkou voltáž pro Ramky
myslítě si že by to nevadílo??? Díky za radu.

(((((SLi asi nevyužiu a když v delší době ano tak prodám tu ATinu ale potřebuju hlavně vědět jestli tam bude šlapat bez potíží ta ATi))))).
Naposledy upravil(a) .::Markus::. dne sob 31. bře 2007, 15:46, celkem upraveno 1 x.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Neboj bude. ;-) Ale nechápu proč desku se SLI chipsetem, když ho nevyužiješ? :?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Nováček
Nováček

Mr. Dirk píše:Neboj bude. ;-) Ale nechápu proč desku se SLI chipsetem, když ho nevyužiješ? :?
protože M2N-E má nízkou voltáž cca1.97V pro Ramky a M2N-SLI má cca2.5V a má větší výbavu má firewire eSATA atd víš a je jen o 400kč dražší
Nováček
Nováček

Nebo mi navrhněte nějakou Nvidii co by byla srovnatelná a tou ATI R1950Pro za ty 3700kč díky
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

.::Markus::. píše:Nebo mi navrhněte nějakou Nvidii co by byla srovnatelná a tou ATI R1950Pro za ty 3700kč díky
Nic srovnatélného za ty peníze není. :) Klidně vem tu desku + X1950Pro, pojede to v pohodě.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“