Problém s přehráním filmu ve formátu .wmv

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Rider Diver
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problém s přehráním filmu ve formátu .wmv

Příspěvek od Rider Diver »

Zdarec mazec.. Mám PROBLÉM. Nemůžu přehrát video dotažený z US. Jedná se o HD .wmv file, který je "krytý" nějakou licencí. V praxi to vypadá tak, že když se to pokusím přehrát, WMP si vyžádá certifikát(přes net) a tam to vyfakujou s tím, že mimo US certifikát nedostanu. Jsou to čuráci samozřejmě, protože je to normálně legálně koupený:o(( Zajímalo by mě, zda mám, byť teoretickou, šanci tuhle chujovinu nějak obejít. Díkes
AMD64 3+@35+, Abit AV8Pro, 2x512 A-data 566 2-2-2-5, ATI X800XTpe 580/1200, 2xHDD Samsung 80GB RAID 0, Audigy 2ZS
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s přehráním filmu ve formátu .wmv

Příspěvek od Dzin »

Rider Diver píše:Zdarec mazec.. Mám PROBLÉM. Nemůžu přehrát video dotažený z US. Jedná se o HD .wmv file, který je "krytý" nějakou licencí. V praxi to vypadá tak, že když se to pokusím přehrát, WMP si vyžádá certifikát(přes net) a tam to vyfakujou s tím, že mimo US certifikát nedostanu. Jsou to čuráci samozřejmě, protože je to normálně legálně koupený:o(( Zajímalo by mě, zda mám, byť teoretickou, šanci tuhle chujovinu nějak obejít. Díkes
Zdárek, Marcus :)
Napadlo me co to zkusit ripnout na Hdd pomoci s treba shrinku, nebo DVD decrypteru.... :) máš to na DVD, nebo ne? :?
//Dzin koukám wmv, tak to jedině jestli tě to pustí na jinou konverzi do jiného formátu...
Naposledy upravil(a) Dzin dne ned 1. dub 2007, 01:23, celkem upraveno 1 x.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
breadfan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od breadfan »

Ochranu vo WMV asi tak lahko neobides pokial nemas tu licenciu. Neviem ako to v tvojom pripade funguje, ale ak chcu aby si bol z Ameriky, tak bud. Ak sa ta pytaju niekde na krajinu, tak tam zadaj US, co ti uz asi napadlo, ze? ;) A ked to kontroluju podla IP adresy, tak to sa musis spytat manikov co sa rozumeju do internetu, najskor sa to bude asi robit cez nejaky proxy server. Neviem, ber to ako radu na zaciatok.
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
Rider Diver
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rider Diver »

to Dzin: ;o)) zdar závodníku.. S konverzí jsem ještě nic nezkoušel. Je to i zvláštně uložené. Ten film nese AC3 5.1 zvuk a je rozdělen do kapitol. Tzn. není to jeden file, ale je jich třeba 30. Navíc jak jsem psal je to HD1080p
to breadfan: Licenci mi nechtěj dát... Bohužel není možné cokoliv kamkoliv zadat(nalhat). Vše probíhá automaticky. Podle mě ta identifikace musí být jedině přes IP. Jak jinak? A tak otázka zní jak jí zakamuflovat, případně emulovat tu potřebnou ip(US)? Nebo je to úplná blbost?:o))
AMD64 3+@35+, Abit AV8Pro, 2x512 A-data 566 2-2-2-5, ATI X800XTpe 580/1200, 2xHDD Samsung 80GB RAID 0, Audigy 2ZS
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Pokud to je v kapitolách zkus to DVDshrinkem...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zkus nějakou americkou proxy, to by mohlo klapnout
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“